2777
2789
عنوان

بدم اومده بدجور

553 بازدید | 21 پست

خدا خودش کمکم کنه 

من بیماری دارم و فردا قراره برم دکتر ببینم چی میگه ولی الان مامان جون و خاله و دختر خاله اومدن خونمون به مامانجونم گفتیم میخواییم برم دکتر میگه این دکترم همچین کارش خوب نیست 😔اخه مگه از تو نظر خواستم که نظر میدی تو چیکاره ای و نظر میدی بزار برم به تو ربطی نداره به خدا خدا به کی مریضی و درد میده 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

ایشالله ک چیزی نیست 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک سلامتی و مشکلی هم نیست

ادم تو این دوران خورش کم استرس داره حالا باید این چیزارم تحمل کنه

توکلت بخدا باشه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
انشاالله ک سلامتی و مشکلی هم نیست ادم تو این دوران خورش کم استرس داره حالا باید این چیزارم تحمل کنه ...

والا عزیزم ممنونم که واقعا متوجه منظورم شدی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
کاش می مشخص بشه دیگه خسته شدم 😢

ایشالله چیزی نیست 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
گمشو بیرون از تاپیک الهی خدا بهت درد و مریضی را نشون بده 

معلومه روانی بدی هستی کسی که با مامانش اینجوری میکنه و همچینین برای بقیه مریضی میخواد معلومه کی هست.بیچاره اطرافیانا مخصوصا شوهرت 

معلومه روانی بدی هستی کسی که با مامانش اینجوری میکنه و همچینین برای بقیه مریضی میخواد معلومه کی هست. ...

زر نزن گمشو بیرون معلومه تا حالا بیماری نکشیدی سپردمت دست خدا خودش همچین بهت نشون میده که ندونی از کجا خوردی میده صد در صد چون بیشعور هستی 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢