2777
2789

بچه ها لطفا نظر بدید خونم داخل شهر خیلی راحت میتونم توی یه مجتمع شلوغ یه واحر اجاره کنم یه دوست هم دارم که مدرک اپیلاسیون و کاشت ناخن با اکستنشن مژه داره به نظر شما ضرر نمیکنم اگه بزنم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا درامدش خیلی خوبه این چیزا حتما سود می کنی کم کم رنگ مو و چیزای دیگم اضافه می کنی کلی درامد د ...

ایشالا که اینطور باشه میخوام از شوهرم پول بگیرم میترسم جای سود ضرر کنم 

واحد رهن نکن تو آرایشگاه ها درصدی کار کن تا مشتری جذب شه بعد به فکر مستقل شدن باش

نمیتونم خودم برم خواهرم و دوستم رو اونجا میزارم و بعدا دو نفر دیگه استخدام میکنم اگه سود داشته باشه کلا درصدی 

نمیتونم خودم برم خواهرم و دوستم رو اونجا میزارم و بعدا دو نفر دیگه استخدام میکنم اگه سود داشته باشه ...

کدوم شهری بیا شراکت

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز
واحد رهن نکن تو آرایشگاه ها درصدی کار کن تا مشتری جذب شه بعد به فکر مستقل شدن باش

نمیتونم خودم برم خواهرم و دوستم رو اونجا میزارم و بعدا دو نفر دیگه استخدام میکنم اگه سود داشته باشه کلا درصدی 

گلم شهریارم

من دنبال شریکم برای ارایشگاه البته شرق تهرانم

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز
من دنبال شریکم برای ارایشگاه البته شرق تهرانم

یعنی میخوای اونجا سالن بزنی اونجا چقدر هزینش میشه یه سالن شیک با وسایل

یعنی میخوای اونجا سالن بزنی اونجا چقدر هزینش میشه یه سالن شیک با وسایل

نه ولی نزدیک باشه بهتره واسم بچه کوچیک دارم

اجاره ها که بالاس تقریباشما جا داری شهریار

نه ولی نزدیک باشه بهتره واسم بچه کوچیک دارم اجاره ها که بالاس تقریباشما جا داری شهریار

جا ندارم ولی میتونم اجاره کنم چند تا مجتمع هستن که حدود ۱۰۰ .۱۲۰ اجارس و بعضی ها ۵۰ تا ۶۰ تومن تمیز هم هستن