یا واقعا اکثرا ناراضی هستن یا از خوبی زندگیشون نمیگن. منِ مجرد رو واقعا میترسونه این حجم از اختلاف. جوری که به هیچ مردی نمیتونم اعتماد کنم. چندین مورد خیلی خوبو سر همین ترس از ازدواج رد کردم. واقعا از عمق وجودم میترسم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا اینطور نیست که نتونی تشخیص بدی.منم زمان مجردیم همین ترسها رو داشتم اما با مطالعه و کمک روانشناس و حسهای خودم خیلی از موردهای بد رو تشخیص دادم تا رسیدم به مورد خوب
دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
فقط توکل به خدا کن اگه طرف خوبه قبولش کن بقیشو بسپار به خدا...منو همسرم الان عاشقانه همو دوست داریم نمی گم اختلاف نداریم یا گل و بلبل...ولی همیشه مشکلات هستن نباید تو علاقمون تاثیر بیاره....تازه ۶ سال دوست بودیم حتی یه بارم به روم نیاورده..الان فقط دلم بچه میخواد چند وقته اقدامم که خوشبختم تکمیل بشه.....ایشالله شماهم خوشبخت بشی...
اینا رو بخوون...تجربه میشه . چشم و گوشتو باز کنی قبل ازدواج.. مشاوره برین....تجربیات دیگران واس ...
۲۴ سالمه. از خیلی جهات احساس میکنم به اون بلوغ و پختگی مورد نظر رسیدم. خودمم بدم نمیاد ولی ترس شدید دارم. جوری که قبل جدی شدن و صحبت با خواستگار تلفنی میگم نه
از اینجا لغو عضویت بزن و برو توی خانم گل عضو شو. کلا همش تاپیکهای خانه داری و آشپزی و چیدمان خونه و بافتنی و ...خلاصه شاید به هوای اینا هوس ازدواج کردی دوباره
ممنون عزیزم ایشالله خیلی زود یه نینی سالم و صالح میاد و سه نفره میشه خانوادتون
ممنون واقعا به دعا نیاز دارم...
همه بد نیستن همه خوب نیستن...مشکل اینجاست که اگه کسی بیاد از خوبیای زندگیش بگه میگن داره پز میده یا میگن یکی زندگیش خوب نیست حسرت میخوره و فلان...پس اینجا فقط باید از ناراحتی و مشکلات گفت که طرفدار داشته باشی😶