2777
2789
عنوان

بکارت و عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 9571 بازدید | 51 پست
چه کهنه فکر با کوچکترین بهداشت رعایت نکردن ادم عفونت میگیره شما لابد دروغ میگین که تاحالا عفونت نکرد ...

ببین چرا دعوا داری رفتی گشتی تاپیک دوسال پیش رو پیدا کردی اوردی به من میگی دروغ گو نمیدونم قضیه چیه حس خوندنم هم نیومد.من تا قبل زایمانم خیلی عفونت میگرفتم برای زایمان کلاس های امادگی می رفتم ماما گفت که که شورت و شلوار عفونت میاره البته جنس پلاستیکی بعد زایمان گذاشتم کنار الان بچه ام۴سالشه یکی دوبار خارش بیرونی گرفتم که بیشتر حساسیت بوده عفونت یه بار گرفتم اونم چون انفولانزا گرفتم چون ماه قبلش نداشتم یه دفعه شدید خارش درونی گرفتم معالجم گفت چون انفولانزا گرفتی بدنت ضعیف شده به خاطر اونه من تو خونه فقط دامن می پوشم بی شورت دامن نخی 

این وسط بعد همون زایمانم همون۴سال پیش زخم هم گرفتم اونم باز چون زایمانم خیلی بد بود اون باعثش شده بود وگرنه واقعا دامن نخی معجزه میکنه بیرون هم شورت نخی می پوشم فقط اصلا هم خودم رو خشک نمیکنم چون خشک کردن با دستمال کاغذی اشتباه هست فقط پارچه نخی که اونم حسش نمیاد قبل زایمانم خودمو با دستمال همیشه خشک میکردم الانم باردارم اوایل بارداری دکترم معاینه کرد گفت رحمت عالیه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کهنه فکر با کوچکترین بهداشت رعایت نکردن ادم عفونت میگیره شما لابد دروغ میگین که تاحالا عفونت نکرد ...

تازه انفولانزا هم رو بهمن۹۸گرفتم چن ماه بعد این تاپیک تا زمان این تاپیک من هر سه ماه رفتم معاینه و عالی بودم و همینطور بعدش 

دامن بپوشید خیلی خوبه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
تازه انفولانزا هم رو بهمن۹۸گرفتم چن ماه بعد این تاپیک تا زمان این تاپیک من هر سه ماه رفتم معاینه و ع ...

سعی کن به ادما به راحتی تهمت نزنی خیلی از دخترای پاکو دیدم که عفونت کردن 

سعی کن به ادما به راحتی تهمت نزنی خیلی از دخترای پاکو دیدم که عفونت کردن 

وا چه تهمتی کلا دوس داری گیر بدیا مگه من بهش تهمت زدم برام عجیب بود دختر عفونت کنه خیلی کم پیش میاد دلیل نمیشه من منطورم این باشه طرف مشکل داره یا رابطه خارج از عرف داره

حالا یه چیزم از توی این در بیار   

عزیزم اگر بخوای میتونم ی دکتر خیلی خوب بهت معرفی کنم که بری پیشش هم معاینه بشی و خیالت در مورد بکارتت راحت بشه هم اینکه مشکل عفونتت رو درمان کنی

من خودم چند سالی هست که برای هر مشکلی که برام پیش میاد میرم پیش ایشون و خیلی خیلی راضی ام. دکتر فوق العاده با تجربه و خوش اخلاقی هستن.

خانم دکتر افسانه مهرنامی

http://drmehrnami.com/
۰۹۹۰۴۸۸۰۵۸۸
۰۹۹۱۴۸۸۰۴۷۷

ببین چرا دعوا داری رفتی گشتی تاپیک دوسال پیش رو پیدا کردی اوردی به من میگی دروغ گو نمیدونم قضیه چیه ...

سلام خوبین

ببخشید گفتید ماما هستید برای همین یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید چون خیلی فکرم درگیر کرده

من قبلا که درباره ی بکارت چیزی نمیدونستم ، اونجامو میخاروندم یعنی همیشه نه هاا ، بعد از پریودی معمولا میخارید و منم میخاروندم و یادم هم نمیاد که خونی اومده باشه 

حالا میخواستم بدونم ممکنه بکارت با خارش پاره بشه؟؟ و یا اینکه پزشک قانونی میتونه تشخیص بده که در اثر خارش بوده یا نه؟؟؟

و اینکه من شرایط شو ندارم که برم دکتر برای همین خوااااهش میکنم جواب بدید لطفا. ممنون