2777
2789
عنوان

بکارت و عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 9572 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان ان هم خوبه برای خارش بیرونی

دختری چرا عفونت کردی؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

هر چقدر بيشتر بشوريد خشك تر ميشه و خارشش بيشتر 

توي محلول سركه سفيد و آب (اگه ترشح زياد و بيرنگ و بدبو هست )بشينيديه ربع بعد خشك كنيد و كرم  بدون اسانس رو به قسمتهاي خارجي بزنيد تا خشك تر ازين نشه و حتما بريد دكتر تا نوع عفونت مشخص بشه و دارو بده  

عقب نیست جلو جلو هست  من واحد پزشکی قانونی گذروندم  چیزی نشده شاید خراش برداشته باشه دو ...

توروخدا با اين حرفا به دخترامون استرس وارد نكنين 

يك عمر الكي با استرس ميگذرونن به خاطر يه تيكه گوشت❗️

من هم دوچرخه سواري ميكردم 

هم ژيمناستيك 

بكارتمم سالم سالم بود 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
توروخدا با اين حرفا به دخترامون استرس وارد نكنين  يك عمر الكي با استرس ميگذرونن به خاطر يه تيك ...

ببین حتما ساییده نمی کنه ولی ممکنه بکنه بعدشم ساییدگی چه ربطی به پارگی داره دکتر کامل تشخیص میده که رابطه نبوده رابطه یه مدل دیگه میکنه حالت اسکار میشه که بعد یه مدت جوش میخوره سریع تشخیص میدن جایی که جوش میخوره ضخیم میشه متوجه منظورم شدی گلی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
ان ان هم خوبه برای خارش بیرونی دختری چرا عفونت کردی؟؟

دختر مگه عفونت نمیکنه الان هوا گرمه لباس زیر رطوبت داره شلوار جین چندین ساعت تنه ادمه بالاخره عفونت میکنه مگه حتما باید رابطه داشت تا عفونت گرفت 

ببخشید یه سوال خودارضایی آسیب میزنه به بکارت؟

بستگی داره با چی باشه جسم خارجی داخل نشه خیلی بهتره اصلا به نظرم دخترا ور نرن با داخلشون خیلی بهتره خیالشون راحتتره داشتم تو دوستام که شیطونی کردن و همش استرس داشتن که مبادا پاره شده باشه

ببین حتما ساییده نمی کنه ولی ممکنه بکنه بعدشم ساییدگی چه ربطی به پارگی داره دکتر کامل تشخیص میده که ...

من واقعا بعد ازدواج متوجه شدم بكارت به اين الكيا حتي ساييده نميشه 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍