2777
2789

مشاور کودک یا کتابای مربوط در این زمینه 

شاید اگر مهد بزاریش چندساعت در روز یا کلاس بذاریش بهتر شه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره پیش دبستانی درست میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

تو این سن عادیه با توجه به اینکه میگی رابطش با همسناش خوبه. فقط مجبورش نکن با بزرگترایی ک خجالت میکشه ازشون حرف بزنه

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼
اتفاق خاصي براش نيوفتاده عزيزم؟مثلا از غريبه ها بترسه؟ البته خجالتي بودن توي اين سن عاديه بنظرم&nbs ...

چرا افتاده دستش شكست تو اتاق عمل رفت كه جراحي و پين بزارن البته قبلشم خجالتي بود از اون موقع خيلي بدتر سده

عزیزم به مرور خوب میشه 

الان تازه ۵ سالشه 

خودت با صحبت و رفتارت سعی کن بهش نشون بدی که این وابستگی رو کمتر کنه 

من به شخصه با مهد و اینا کاملا مخالفم 

بچه باید تو دامان خانواده شخصیتش شکل بگیره 

و البته فامیل اطرافیان دوست همسایه و این دایره کم کم ب مقتضای سنش بزرگ و بزرگ تر بشه 

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  

[QUOTE=94965298]چرا افتاده دستش شكست تو اتاق عمل رفت كه جراحي و پين بزارن البته قبلشم خجالتي بود از اون موقع خيلي بد ...[/QUOTE]

اخي عزيزم خوب پس حتما بخاطر همين از غريبه ها ميترسه

كم كم بهتر ميشه با بزرگ شدنش اما به نظرم از يه مشاور كودك كمك بگير كه راه كار بهت بده تا زودتر خجالتش بريزه

عزیزم به مرور خوب میشه  الان تازه ۵ سالشه  خودت با صحبت و رفتارت سعی کن بهش نشون بدی که ...

خيلي هم باز ي نداشته من بخاطرش كارمو ول كردم به وقتايي مي گم نكنه در حقش ظلم كرده باشم همش عذاب وجدان دارم با همسن و سالاش خيلي فرق مي كنه

دختر جاری من ۱۰ ماهشه 

اصلا نمیذاره هیچ احد الناسی بغلش کنه 

اگه بخوره زمین پدر همه رو در میاره 

من ک کلا ازش زده شدم دیگه ن دلم میخاد بغلش کنم نه بوسش کنم 

تا ی کم تب کنه یا مریض شه گیر میده ک یکی بهش ویروس داده 

و برخلاف این حساسیت های مزخرف اصلا ن ب تغذیه بچه میرسه نه به تمیزی و استحمام یا گرفتن ناخن 

پوشکشو خییییلی دیر ب دیر عوض میکنه 

من همیییشه نگران سلامتی و آیندشم با این طرز رفتار با بچه 

الان که اینو گفتی ی لحظه یادش افتادم 

اگه از اون مادرای حساسی یکم حساسیتت رو کم کن 

بچه باید زمین بخوره ک یاد بگیره بلند شه 

کوچولوی تو الان فقط ۵ سالشه 

فقط بهش همیشه اعتماد ب نفس بده و ازش کمک بگیر بهش مسئولیت بسپار نظر بخواه و بهش اعتماد کن وقتی کم کم بزرگ بشه خودش وارد عمل میشه که اطرافشو بهتر بشناسه دوست یابی کنه و مسئولیت پذیر باشه 

اینم نظرات طولانی من ک سرتو درد آوردم 😊

خيلي هم باز ي نداشته من بخاطرش كارمو ول كردم به وقتايي مي گم نكنه در حقش ظلم كرده باشم همش عذاب وجدا ...

ب اطرافیانت نگاه نکن 

هیچ کس مثل دیگری نیست و مقایسش نکن 

من خییییلی وقته اطرافم ی تربیت درست و بچه ی با ادب و اجتماعی ندیدم 

بعضیا بچه رو ب حال خودش میذارن هر کاری بکنه بعضیام مته ب خاشخاش میذارت بچه رو پخمه بار میارن

پسر دایی خودم دقیقا ۵ سالشه 

انگار قلدره بی ادبه وحشیه یهو حمله میکنه به همه کارای مسخره میکنه از قصد وسایلو پرت میکنه اسباب بازی خراب میکنه و چون همه چی براش فراهمه طماع شده و هر روز ی وسیله بازی جدید میخاد و باااید براش بخرن وگرنه زمین و زمانو بهم میریزه

ولی در برخورد با غریبه شروع میکنه بلبل زبونی آدم دلش ضعف میکنه براش ولی در واقع وانمود میکنه چون میبینه غریبه ها خوششون میاد و تشویقش میکنن 

بچه های الان خیلی فهمیده ان 

من فقط ی چیز میتونم بگم خیییییلی باهاش دوست و صمیمی باش