2777
2789
عنوان

بدنرین سوتی بدی ک پیش دیگران دادین چی بوده ا

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 29 پست
من داشتم دامن میپوشیدم پسر داییم یهو در رو باز اومدم با عجله بکشم بالا پاهام به هم گیر کرد پهن شدم ر ...

😂😂😂😂😂

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همین امروز ی سوتی دادم انقدر ضایع شدم 

از امتحان اومده بودم بیرون منتظر دوستم بودم هرچی موندم نمیومد منم رفتم از توی اون شیشه روی در نگاه کنم تو کلاس بهش اشاره بدم ک پاشو با کیفم ک رو دستم بود ی دفعه در باز شد و من داشتم بال بال میزدم هنو برا دوستم ی لحظه دیدم در بازه همه نگام میکنن😂😐

کاری نمیدونم.یکبار پیش زندایی شوهرم خواستم بگم ممنون زنده باشین.گفتم ج ن د  ه باشین🤦‍♀️

وای خدا 😂😂😂😂بعدشچیشد😂

من همین امروز ی سوتی دادم انقدر ضایع شدم  از امتحان اومده بودم بیرون منتظر دوستم بودم هرچی مون ...

وای چه بده از پشت شیشه اونور واضح نیس😂😂

خب؟!!! شوهرته دیگه

چندشه خو😷 شوهر من به نوار تمیز دست نمیزنه دیگه کثیفش که هیچی😫

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

هفته پیش رفتیم شهرستان بعدهمسرم باداییش قراربودبرن کفش بخرن منم بیرون بودم باخواهرشوهرم برگشتیم خونه دم در ی جفت کفش مردانه ورنی خیلی خزوقدیمی دیدم که نونوبودفکرکردم همسرم اون خریده باصدای بلند گفتم این کفشای عتیقه چیه گرفته آخه کی ازاینامیپوشه شوهرم اومدسریع گفت این کفش دایی خریده آروم حرف بزن زشته😳😳😖

به خداتاوقتی برگشتیم دیگه روم نمیشدنگاش کنم😭😭

یادم نمیاد زیاد فقط یه بار تازه ازدواج کرده بودم داشتم یه فیلم عروسیو واسه خانواده شوهرم تعریف میکردم که داماد تو فیلمه یه صداهای خوشحالی در می‌آورد که عروسیشه منم همون صداها رو درمیاوردم می‌خندیدم با صدای بلند حالا جالب اینجا بود هیشکیم نمیخندید جز من و همه هم بودن برادر شوهرا پدر شوهر داماد خانواده خدایی نمی‌دونم فازم چی بود ولی الان که فکر میکنم خیلی خجالت میکشم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .