2777
2789
عنوان

رفلاکس پنهان... لطفا بیاین

153 بازدید | 16 پست

سلام خانما.پسرم تازه ۳ ماه کامل کرده یک ماهه فهمیدم رفلاکس پنهان داره بالا نمیاره دکتر براش رانیتیدین روزی سه بار تجویز کرده از دیروز شیر نمیخوره نه سینه نه شیشه ادرارش کم شده پوشکش خیلیییی کم خیس میشه. چکار کنم تنهام؟؟ فردا میبرم دکتر تا فردا بهم راه حل بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم یعنی اسیدمعده با شیر با شتاب میزنه ب سر معده ولی دوباره اسید معده تلخو قورت میده و بالا نمیاره    من یه عمره اینجوریم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

با قاشق یا قطره چکون بهش بده شیر تا خوب میشه روزی یه قطره چکون بهش آب جوشیده شده بده تا بدنش کم‌آب نشه من پسرم دوماهش بود حتی تو پوشکش لکه نارنجی دیدم شب میخوابید صبح میخواستم پوشکشو عوض کنم خشک بود اصلا ادرار نکرده بود

خودت رژیم گرفتی بعد از شیر دهی اگه خورد ۲۰ دقیقه عمودی تو بغلت بگیرش موقعه خواب زیر سرشو ۴۵ درجه بزار تا اسید معده برنگرده راه برو بهش شیر بده ببین میخوره .خب عزیزم وقتی شیر نمیخوره معلومه که پوشکشو خیس نمیکنه .اگه شیر خودتو نمیخوره باید شیر خشک مخصوص ریفلاکس بگیری دکتر باید برات بنویسه برا پسر من بیومیل ای ار یا ببلاک ای ار نوشت نخورد برا غذاش اپتامیل پپتی نوشت

با قاشق یا قطره چکون بهش بده شیر تا خوب میشه روزی یه قطره چکون بهش آب جوشیده شده بده تا بدنش کم‌آب ن ...

دیشب همین جوری شده بود پوشکش نارنجی بود بزور الان بهش چند قطره چکون بهش شیر دادم نمی‌خورد جیغ میزد

دیشب همین جوری شده بود پوشکش نارنجی بود بزور الان بهش چند قطره چکون بهش شیر دادم نمی‌خورد جیغ میزد

طوری نیس ولی بهش بده نذار کم آب سه برنش . من بردمش دکتر نه تب داشت نه چیزی ازمایش نوشت براش گفت به عفونت ویروسیه میخواست بستریش کنه بیمارستان ولی ترسیدم بستریش کنم با قطره چکون بهش آب میدادم و شسر . هم شیر خشک هم شیر خودمو میدوشیدم بهش میدادم بعد یه هفته خوب شد . راستی ۷۰تا الحمد هم براش بخون زود خوب میشه قشنگ تاثیرشو میبینی همون موقع

دکترش بهم رژیم نداد چی نخورم

نباید پرتین گاوی بخوی کلا لبنیات شیر ماست پنیر کره خامه دوغ گوشت گاو و گوساله.سویا ارده مغزیجات تخم مرغ نخور.منم پسرم ی دقیقه که میخورد بعدش سینمو پس میزد و خودشو قوسی میکرد.بجاش کته ماش و ماکارونی مرغ و بوقلمون و روزی ی لیوان اب سیب و قرص کلسیم بخور تا شیرت کم نشه

ترش میکنه نمیتونه بخوره ی شیر خشک براش بگیر ولی مخصوص ریفلاکس.حتما بهش اب جوش نبات بکم بده