2777
2789
عنوان

بیایییددد تروخدا 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی؟؟؟واقعا؟؟ سونوگرافی از پا؟ واریس بخاطر تنبل یا ضعیف شدن دریچه های لانه کبوتری هستش. سونوگ ...

اره دکتر منو فرستاد سونو کل لباستو عیر از اباس زیر در میاری بعد از ناحیه تخمدونا و بعل پا سونو میگنه

مرسی عزیزم😘 پدرت چ دکتری رفتن واسه تشخیص؟ 

من پدرم از دوران جوانی این مشکلو داشتن 

نمیدونم من بچه بودم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اخه عزیزم درمان نداره واریس فقط اگه مراعان نکنی خطر لخته شدن خون رو داره دکتر سونو گفتم واریس که خطر ...

خب من از لباس تنگ خیلیل بدم میاد طاقت ندارم جوراب بپوشم

و کارمم طوریه که یا مدام ایستادم یا مدامم نشستم

خب من از لباس تنگ خیلیل بدم میاد طاقت ندارم جوراب بپوشم و کارمم طوریه که یا مدام ایستادم یا مدامم ن ...

اتفاقا گفت لباس تنگ نباید بپوشی فقط جوراب واریس بعد وایسادن زیادم خوب نیست وقتی هم نشستی هر نیم ساعتی چند قدم راه برو