2777
2789
عنوان

بچه داري

124 بازدید | 16 پست

سلام من يه پسر ٦ ماهه دارم از خانوادم هم دورم 

تو بيداري هم سينه نميگيره 

همش ميدوشم با شيشه تو خواب بهش ميدم خيلي خستم  ديگه برام تواني نمونده از زندگي سير شدم

خانمايي كه بچه دارن چطوري باهاش وقت سپري ميكنيد از صبح تا شب 

بنوسيد از صبح كه پا ميشيد با ني ني هاتون چيكار ميكنيد

ساعت ۹ صبح با نق نق کردن بیدار میشه ی دیقه هم نمیتونم از کنارش برم اونور میگه همش پیشم باش اگه برم گریه میکنه 

ظهرم ک بخواد بخوابه فقط رو پو میخوابه بذارم زمین بیدار میشه 

خونم انگار بازار شامه خودم انگار از دهن گاو درومدم از شوهرم دور شدم عصبی شدم پرخاشگر شدم 

خیلی خستم واقعا دیگه توانشو ندارم 

بچم ۶ ماهشه

شباهم تا ۳ بیداره

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم ۳ماه و نیمه ، شیرخشک میخوره شیر منو نخورد اصلا واسه همین این مشکل نداشت اما خیلی دل پیچه و رفلاکس داره .. منم خسته ام ، زانوهایم درد میکنه از بس راه بردمش و بهش شیر دادم .. یا اینکه دل درد داره باید راه ببرمش... البته خدارو شکر چند وقته خیلی خوب شده .. دارم یکم نفس می کشم   

ساعت ۹ صبح با نق نق کردن بیدار میشه ی دیقه هم نمیتونم از کنارش برم اونور میگه همش پیشم باش اگه برم گ ...

اینکه نخوابه خیلی سخته... خداروشکر میکنم دخترم خوابش خوبه، از اول نباید به روی پا گذاشتن عادت میدادی ... خیلی سخته عزیزم یکمی تحمل کنی این روزها هم میگذره

برای تنظیم خوابش از حموم بردن استفاده کن... ساعت ۹ یا ۱۰ شب ببرش حموم بعد از حموم هم بلافاصله شیر یا غذا بده و بخوابونش .. چند شب پشت سر هم این کارو کنی خوابش تنظیم میشه کم کم .. ببرش توی اتاق و اصلا باهاش حرف نزن تا بفهمه باید بخوابه .. من از اول این کارو کردم دخترم الان کامل فرق روز و شب میدونه

منم پسرم54 روزشه، صبح ساعت شیش بیدار میشه شیر میدم، دوباره هفت یا هفتو نیم میدم، تند تند صبحانه میخورم، بازم شیر میدم، میخوابه دیگه تا ظهر، منم باهاش میخوابم وسطاش پا میشه شیر میدم، راستی پوشکشم عوض میکنم، ظهر غذا درست میکنم بغلم هست با یه دست زور زورکی درست میکنم، دیگه بیداره تا شب، گاهی اوقاتم تا یکو دو شب بیداره رو پام میزارم شوهرم راه میره با بجه تو بغل، خلاصه جفتمون خسته ایم 

منم پسرم54 روزشه، صبح ساعت شیش بیدار میشه شیر میدم، دوباره هفت یا هفتو نیم میدم، تند تند صبحانه میخو ...

عزیزم اشتباه نکن .. به پا یا بغل عادت نده اصلا که گرفتار میشی...‌ببین اولش سخته ببرش توی اتاق چراغ هارو خاموش کن و بزارش روی زمین تا بخوابه آروم بزن روی پشتش .. اگه گریه کرد بغلش کن آرومش کن دوباره بزارش زمین تا خودش بخوابه یه چند شبی گریه و بیقراری میکنه اما یاد میگیره که خودش بخوابه.. الان سبکه بغل میکنی یا پا میزاری سخت نیست بزرگتر بشه گرفتار میشید عزیزم 

من دخترم ۴۳ روزشه سر هر دوساعت شیر میخواد در طول روز  شبام جدیدا از دو تا ۶ یک سره میخوابه خوابش تنظیم شده تو طول روزم از ساعتای ۱۱ تا ۲ بیداره بعد بازم میخوابه تا شب 

منم تا بیست روز اولش خسته و کلافه بودم الان حالم مساعده خداروشکر

فقط بچم ی عادت بد داره همش سرشو ب ی طرف میزاره حس میکنم اون سمت سرش صاف شده

اینکه نخوابه خیلی سخته... خداروشکر میکنم دخترم خوابش خوبه، از اول نباید به روی پا گذاشتن عادت میدادی ...

دیشب گذاشتمش تو جاش باهاش حرف نزدم تا بخوابه اخر سر انقد جیغ زد برش داشتم 

رو پا نذارم پس چجوری بخوابونم؟ بچم ۶ ماهشه

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
دیشب گذاشتمش تو جاش باهاش حرف نزدم تا بخوابه اخر سر انقد جیغ زد برش داشتم  رو پا نذارم پس چجور ...

آره خب الان دیگه عادت کرده سخته ، از اول نباید میذاشتید ..حالا هم ایرادی نداره روی پا بذارید چاره ای نیست اما خوابش هر جوری هست تنظیم کنید اولش سخته و شاید نخوابه یه هفته اذیت می شید اما بعدش دیگه راحت میشی‌‌.. وگرنه اینجوری که شما داغون میشی عزیزم😥😥 .. بچه شش ماهه دیگه باید خوابش تنظیم شده باشه 

بخدا کلافه شدم 😔 افسردگی گرفتم

آخی بمیرم برات حق داری 😥😔 من که دخترم حداقل خوابش خوبه افسردگی گرفتم شما که دیگه حق داری... زانو و کف پام درد میکنه امروز آزمایش دادم بردم پیش دکتر .. گفت از لحاظ جسمی چیزیست نیست اما افسردگی بعد از زایمان گرفتی برو روانپزشک حتما 😞😞واقعا نمیدونم چمه، از دنیا بیزارم