2777
2789
عنوان

بهش گفتم برادر من بدش اومد

967 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها من کاربری قبلیم (میناهستم)بود که دیروز ترکید گفتم رو یکی کراش داشتم و داشتم با دوستم راجع بهش صحبت میکردم و دوستمم از جزییات رابطه اش با دوست پسرش میگفت که مادرم چت هامونو اتفاقی خوند و ازم خواست با دوست 11 ساله ام کات کنم ازتون کمک خواسته بودم که گفتین به مادرم بگم که چی شده منم گفتم و قبول کردم با دوستم دیگه رابطه نداشته باشم و خدارو شکر الان مشکلی ندارم دیگه با مادرم ببخشید اگه دیروز نتونستم جواب بدم دیگه یهو وسطش ترکید کاربری ام ولی امروز یه اتفاق دیگه افتاد که تاپیک زدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسط صحبت یهو گفتم ببین برادر من یهو دیدم ساکت شد منو نگاه کرد گفتم قانع شدین ایشالا؟گفت چی گفتین؟گفتم برادر من 

گفت میشه به من نگین برادر من

گفتم چرا 

گفت خوب برادرتون نیستم که

گفتم منم نگفتم برادر منید این یه تیکه کلامه که من دارم به جای اینکه اسم یا فامیلی شخصی رو بگم میگم برادر من

گفت من ترجیح میدم به من نگین

بعد یهو گفت یعنی به همه پسرا میگین برادر؟

گفتم نه به دخترا هم میگم  

به نظتون منظورش چی بوده از این حرف؟

الان باید بگیم عاشقت هست؟😁😁😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊