2777
2789
عنوان

برای کنکور ۹۹

167 بازدید | 21 پست

سلام

من نودونه کنکور دارم 

نمیدونم دوسال چمه

اصلا درس میخونم حواسم پرته

مفید نیست درسخوندنم

اصلا از استرس میمیرم معدلمم اومده پایین نمیدونم چرا اصلا خسته ام حال درسخوندن ندارم

قبلا من خیلی درسخون بودم تاپ و اول مدرسه بودم

اصلا نمیدونم چرا منی که فقط درس میخوندم اینطور زمین خوردم

الان موندم کنکور چیکار کنم

تازه دارم میخونم الان موندم تو زیست

اصلا نمیفهمم خدا نمیدونم

چمه

حس خیلی بدی دارم میخوام فقط کنکور رتبه بیارم الان موندم چرا با دوساعت خوندن نمیتونم ی تست هم بزنم واقعا چیکار کنم ؟.؟؟؟؟؟؟واقعا اصلا موندم 

واس کنکور ۹۸ هم خوندی؟

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه اکثرا همینن عزیزم...بخون تو دور بیوفت بدنت عادت کنه...ساعت خوابتم تنظیم کن گوشبو کم کن

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

منم همینجور شدم یه دفعه درسم خوب بود 

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
کتاب تست دوازدهم تجربی نظام جدید دارم برای فروش کسی نمیخااااااد

اول کنکورتو بده بعد بفروش دختر ۹ روز مونده من کنکریه بدبختم برام دعا کنید خواهشا

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

عزیزم برنانه ریزی کن عدفت رو بنویس جلو چشمت بزار , ناامیدی سمهههه خوندی نفهمیدی باز بخون انقدر بخون ک حفظ شی اصلا تست خیلی مهمه سعی کن از تست ها هم اصلا یاد بگیری الان اصلا تبایذ ببینی چقدر درست میزنی اون مال الان نیست الان باید از تست هم نکته یاد بگیری تست ها رو دو سه باز بزن اتقدر بزن ک حفظ شی و یاد بگیری الان وقت ناانیدی فکر ب گذشته نیستتتتتت ببین خنگ ترین ادم رو زمینم باشی ک نیستییییی معلومه دختر باهوشی هستی با تمرین و تکرار زیاد موفق میشیییییی پس الکی ناامید نشوووو پا پیش نکش... هذف رو ببین نه موانع

❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید        خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم

معلومه نمیتونی. من بخش گوارشو تازه 6دورخوندم بازم بعضی تستهاشواشتباه میزنم کلا زیست همینطوره الان بری ببینی میفهمی کسیکه پزشکی قبول شده زیستو50-60زده پس خیلی ناامیدنشو تالحظه اخرم بخون.

5ماه پیشم که گفتی تمرکزنداری گفتم بروپیش روانشناس اماکلادوست داری تاپیک بزنی برادر😕😑 برودکترریشه عدم تمرکزتوپیداکن ! الان مانمیدونیم توزندگیتون چه خبره! 

بعدشم سعی کن یع سری چیزارو با بازیابی یعنی مرورباتست به یادبیاری اینجوری تستم اگه اشتباه بزنی توخاطرت میمونه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........