2777
2789
عنوان

درمان خونگی سنگ کلیه فوووووری

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
شیاف برای درد اگه دارید تو خونه مصرف کن یا مسکن هر چی ک داری بده بخوره و اینکه انگار میگن 

شیاف دادم ولی دوساعته بهتر نشده

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه نمیحوام سروصدا بشه  چه خاکی به سرم بریزم عین مار به خودش میپیچه

سرو صدا چيه دختر خوب سنگ خيلي درد داره زنگبزن اورژانس حداقل ببين ميگن چه كار كني

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

ببرش بيمارستان بعدانم كه انشالله رفع شد برا دفع سنگ كليه خارخاسك و هندوونه ي پخته و جعفري پخته خيلي خوبه مادرم خورد دفع شد

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️

الانو نمیدونم والا ولی من خودم و بابام داشتیم یه نوشیدنی هس خارجی اسمش جیور یکم تلخ هم هس اما من دوس دارم مزه اشو اون درمون انداختن سنگه فردا برو تو فروشگاه ها براش پیدا کن چن روز بخوره روزی 2تا میفته قوطیش سبز رنگه اینو بخر قیمتش تا 3ماه میش نمیدونم13بود یا17سعی کن اینجوری بندازینش عمل نکنه یه چیز دیگم ک بلدم محلی خوبه اگ گیرت بیاد البته پوست داخلی سنگدان کبک رو خشک کنه بخوره با اب مث کپسول اونم عالیه موفق باشی ان شاالله خدا شفاش بده خیلی بده درد کلیه وووای

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان راضیش کردم بریم

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
اتفاقا منم میخواستم همینو بگم...مخصوصا آبجو میگند خیلی خوبه...ماالشعیر هم خوبه

من تاثیرش رو دیدم تو فامیل 👌🏻 پسرخاله م شب عروسیش بدجور دردش گرفته بود نمیدونستن از چیه ولی اونقد رقصیده بود و بالا پایین پریده بود که سنگش رفع شد ، اون یکی آشنامونم با یکی دوبار آبجو خوردن حل کرده بود موضوع رو

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
من تاثیرش رو دیدم تو فامیل 👌🏻 پسرخاله م شب عروسیش بدجور دردش گرفته بود نمیدونستن از چیه ولی اونقد ...

آره آبجو خیلی تاثیر داره ما به یکی دوتا پیرزن بجا دلستر دادیم خوردن خوب شدن خخخ

آره آبجو خیلی تاثیر داره ما به یکی دوتا پیرزن بجا دلستر دادیم خوردن خوب شدن خخخ

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬😬😬 خب خداروشکر

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
بهش بگو از دست بری بهتره یا ببرمت بیمارستان یعنی چی چرا لج میکنه شوهرت 

الان بیمارستانیم عزیزم

الانو نمیدونم والا ولی من خودم و بابام داشتیم یه نوشیدنی هس خارجی اسمش جیور یکم تلخ هم هس اما من دوس ...

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت 🤩😍🥰