2777
2789
عنوان

سوال پسرمو چی جواب بدم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به نظر من زود نیست وقتی اصلا چیزی از رابطه متوجه نمیشه و کاملا بی منظور میپرسه چرا زود باشه مگه بچه متوجه میشه جواب این سوال با بقیه سوالا فرق داره بچست دیگه براش سواله مثل بقیه ۳۰۰۰ تا سوالی که روزانه ازمون میپرسن یه چیزی جوابشو بده 

نه به نظر من زود نیست وقتی اصلا چیزی از رابطه متوجه نمیشه و کاملا بی منظور میپرسه چرا زود باشه مگه ب ...

دوس ندارم بش دروغ مبگم و هیچوقت نمیگم

واس همین بش گفتم از خدانی نی خاستم تورو گذاشت تو شکمم غذا خوردم بزرگو بزرگتر شدی خانم دکتر تورو ازشکمم دراورد بش گفتم بدن من تورو درست کرده

متناسب سنش جواب بده. اول باید ازش بپرسی خودت چی فکر میکنی؟ اون وقت میفهمی چی تو سرشه

آفرین.دقیقا منم همینو میخواستم بگم.

همیشه هر چی پرسیدن،باید بدونیم فکر خودشون چیه،متناسب با سطح فکرشون جواب بدیم

دوس ندارم بش دروغ مبگم و هیچوقت نمیگم واس همین بش گفتم از خدانی نی خاستم تورو گذاشت تو شکمم غذا خور ...

منم نگفتم دروغ بگو به نظرم جوابات بد نبوده ولی پسر من وقتی دو سال و نیمش بود این جوابا رو بهش دادم قبول کرد حالا که ۵ سالشه یه بار دیده بوده مادر شوهرم گفته بود فلانی تو عقد باردار شده بود شب عروسی شکمش جلو بود خیلیم راحت میرقصید اصلا هم خجالت نمیکشید خواهر شوهرم هم گفته بوده این انقدر پروئه که اگه بچش به دنیا هم اومده بود خجالت نمیکشید 

حالا هی ازم میپرسه چرا اکه آدم تو عقد دعا کنه خدا بهش نی نی بده باید خجالت بکشه 😏😏😏