2777
2789

مادر شوهر خواهرم خونه مامانم دعوت بودن بعد داشتم ظرفارو ميچيدم تو ماشين يهو بحث راحتي ظرفشويي شد خواهرم گفت في في ك اصن ظرف نميشوره منم گفتم اره كلا ماشين كارمو راحت كرده از وقتي نصبش كردم ي بارم ظرف نشستم بعد مادر شوهر خواهرم با خنده گفت من بايد ببينم مادر شوهرت از كجا تورو پيدا كرده

الان بقيشو ميگم

تو خونه بهت میگن فی فی 😐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه بهت میگن فی فی 😐

نخواست اسمشو بگه :)

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

خوب شد پست اول همشو نگفتی ...پستت سنگین میشد جر میخورد میریخت پایین😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

فی فی بگو دیگه 😁

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

حالا چند روز پيش رفتيم خونه مادر شوهرم داشتم براش تعريف ميكردم ك مادر شوهر خواهرم اينجور گفته اونم خندش گرفت گفت وا ب اون چه بگو پوستم حساسه خراب ميشه منم گفتم نترس مامان خودم جوابشو دادم گفتم مادر شوهرمم مث خودمه كار نميكنه اونم ماشين داره بيچاره خنده رو لباش خشك شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب شد پست اول همشو نگفتی ...پستت سنگین میشد جر میخورد میریخت پایین😏

خدا نکشتت

😂😂😂

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...