2777
2789
عنوان

دوستان چه سوالهایی به نظرتون مهمه در خواستگاری پرسیده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 99 پست
بنظرتون اگه بیماری داشت جواب رد باید بدن؟ 

لزوما نه ولی بازم بستگی به نوع بیماری داره و اینکه شاید فردی بتونه با بیماری همسرش کنار بیاد و فرد دیگه ای نتونه

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی به نکات خوبی اشاره کردین🌹مخصوصا در مورد حجاب و تفریح

امیدوارم انتخابت پر از حس شوق و لذت باشه و بهترینا برات رقم بخوره

اعتمادبنفس داشته باش و هرچی ک فکر میکنی برات مهم یادداشت کن بپرس

ماشاالله خدا بهت رحم کنه چه خواهرشوهرایی😂

اره منم با توجه به تاپیک های نی نی سایت خیلی میترسم ولی دوستم میگه تو تنهایی اینجوری دورت شلوغتره.ولی  بازم تو همه خونواده ها خوب و بد هست

مرسی من اعتماد به نفسم صفره😁

عزیز کرده خدا دختر گل اینو بدون در هرکاری

چه ازدواج

چه کار

چه تحصیل

چه مادربودن عروس بودن هرچی و هرچی

اگر اعتمادبنفس نداشته باشی بارها و بارها به چالش کشیده میشی

چرا اعتمادبنفس نداری مغرور و از دماغ فیل افتاده نباش اما تصور کن یک شاهدخت و ملکه زیبایی هسی که لایق بهترین ها هسی

اره منم با توجه به تاپیک های نی نی سایت خیلی میترسم ولی دوستم میگه تو تنهایی اینجوری دورت شلوغتره.ول ...

من یه خواهرشوهر و یه برادرشوهر دارم و خداروشکر دوتاشون خوب و خوش اخلاقن

بالاخره مامان شدم😍
شما خودت اگه بری خاستگاری یه دختر و اون بیماری داشت حاضری باهاش ازدواج کنی؟؟؟؟ خاهشا راست بگو

من پسوریازیس دارم. نمیدونم شنیدین یا نه. 18 ساله این مشکل رو دارم. سوالم به این خاطر بود که اگه خواستگارشون مثل من مشکل خود ایمنی دلشتن اونوقت برخوردشون چجوریه. من به شخصه حاضرم با کسی کی مث خودمه ازدواج کنم. 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

عزیز کرده خدا دختر گل اینو بدون در هرکاری چه ازدواج چه کار چه تحصیل چه مادربودن عروس بودن هرچی و ...

درست میگید 🌹🌹🌹تحصیلاتم و کارم خوبه.ولی بازم هر دختری ممکنه خودشو با اطرافیانش مقایسه کنه

اولا برای شما و تمام مجرد ها ارزوی خوشبختی میکنم و امیدوارم هرچی خیر هست براتون اتفاق بیفته.دوما در جلسه اول خیلی نمیشه وارد مسایل جزیی و خصوصیرشد  به طور کلی سهدبخش رو بهش دقت کنید 

۱ ویژگیدهای شخصیتی 

۲رشرایط خونوادگی

۳ محیط فرهنگی و اجتماعی که درش رشد پیدا کرده ویا حضور داره

و در‌پایان صحبت هام عرض کنم اگه قرار شد ادامه پیدا کنه حتما از کمک های یک مشاوره زبده بهرمند بشید  

دانشجوی دکترای روانشناسی ساکن تهران ارووم ساعی البته اردیبهشتیه یه کم لجباز
درست میگید 🌹🌹🌹تحصیلاتم و کارم خوبه.ولی بازم هر دختری ممکنه خودشو با اطرافیانش مقایسه کنه

مقایسه کردن مثل این هست ک درخت گیلاس بگه درخت پرتقال از من بهتره

گل مریم بگه چقدر گل رز زیباست

هر گلی رنگ و بوی خودش رو داره هرکسی هم جایگاه خودش رو

اون اقا بین صدها دختر به خاستگاری شما اومده

من پسوریازیس دارم. نمیدونم شنیدین یا نه. 18 ساله این مشکل رو دارم. سوالم به این خاطر بود که اگه خواس ...

هر ادمی یه جوریه بعضیا قبول میکنن و بعضیا نه..

مثلا من خودم قبلا چن بار تشنج کردم و قرص میخورم مطمعنم بعدا با خاستگارام ب مشکل میخورم...ولی در کل اگه مرد بیمار باشه راحت تر قبول میکنن تا اینکه دختر بیمار باشع...نمیدونم چرا😕😐

خودت رو دوست داشته باش❤