2777
2789
عنوان

آرامش وحال خوب خونه🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 8273 بازدید | 166 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توسط بهترین استادا آموزش دیدم واقعا مسائل اینطور نیستن که میگین حداقل تا بخش زیادیشون

شما هم بگو 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

وای خاک برسرم من سرسفره هفت سین تخم رنگی تزئین کردم الانم سقط کردم توخونمون عکس تکی داریم از هر دومو ...

تخم مرغ نماد باروری هست بهتره بجوشونین و بعد سفره هفت سین بخورینش

شیر اب چكه نكنه. در سرویس بهداشتی همیشه بسته باشه. بعد هر جای خوبه مركز یه چیزیه مثلا مركز ثروت یا عشق كه بهتره سمبل مخصوصش گذاشته بشه. ولی پیدا كردن اون قسمتهای خونه یكم تخصصیه 

ماشالله 🌹

اگ عکس تکی جفت مون باشه چی میشه؟

تاجایی که میدونم نباید عکس تکی باشه احتمالات زیادی داره مثلا امکان تنهایی رو توی خونه زیاد میکنه یا حرف یه نفر توی خونه غالب میشه حتی عکس های دونفره یا خانوادگی هم نباید کسی بین زن و شوهر باشه

وای خاک برسرم من سرسفره هفت سین تخم رنگی تزئین کردم الانم سقط کردم توخونمون عکس تکی داریم از هر دومو ...

چی میشه مگه هااااا یکی توضیح بده خب .باشن خب چیمیشه مگههه

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن

بچه ها فنگ شویی یه علم دقیقه ولی من تاحدودی تجربه های خودم رو ازش میگم روش ها کلی نیستن ولی چیزایی که براتون گفتن بدون ضررن و امتحان کردنشون ضرری نداره کلی انرژی مثبت براتون میاره

من شنیدم انرژی منفی رو جذب میکنه و اثرشو خنثی میکنه

خواهش میکنممممم توضیح بدین این چیزا ینی چی؟؟ چیکارباید بکنیم بمن یاد بدین خب اه

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
 وا من دلم نمیاد گل خشکام رو بندازم بره دونه دونه شوهرم برام خریده و من خشک کردم الان یه گلدون ...

عزیزم وقتی به چیزی اعتقاد نداشته باشی مختاری برای انجام دادنش من حس کردم باریختن این گل خشک ها یه سری چیزها تغییرمیکنه و واقعا هم کرد ....دلیل اصلی این کار هم اینه که خونه چندتا قسمت اصلی داره که مشخص کردن هرقسمت به این راحتی ها نیست گل خشک تو هرقسمتی باشه کیفیت اون قسمت رو خشک میکنه

از هر چیزی ک  خوبه کم حرف میزنن. بازم خدا بیامرزه اموات شما رو استاتر.

از هرچی بده و منفیه سیر نمیشن از گفتنش. کاش بیشتر بریم دنبال انرژی های مثبت.

استارتر اگ کتابی چیزی میشناسی لطف میکنی معرفی کنی

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃