2777
2789
عنوان

آرامش وحال خوب خونه🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 8273 بازدید | 166 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لطفا 

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای خاک برسرم من سرسفره هفت سین تخم رنگی تزئین کردم الانم سقط کردم توخونمون عکس تکی داریم از هر دومو ...

نگرانی نداره

اتفاقی پیش نمیاره

بحث انرژی جاری در خونه شماست

اینکه بخوایم این جریانات رو به اتفاقات و رویداد ها ربط بدیم ابدا عمل هوشمندانه ای نیست

بلکه برعکسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

راستی منم گل خشکای عروسیمو بعد از ده سال نگه داشتم بندازم بره حیفم میاد که 

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
عزیزم عکس تکی ممکنه باعث بشه توی خونه همسرت حرف حرف خودش باشه  و یکم قد بشه

من ک عکس دوتاییمونو زدم تو هال چی؟؟؟

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
عزیزم ما توی دینمون هم داریم که شب موقع خواب روح از بدن جدا میشه و موقع برگشت تصویر خودش رو توی آینه ...

تو اتاق کلا آینه نباشه یا روبروی تختمون ؟؟؟

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
من هرچی گل از نامزدی برام گرفته رو نگه داشتم بریزم بره یعنییی😭😭

منکه ریختم رفت و خیلی راضیم ...مجبوری نیست اصلا اگه به دلت افتاد بریز اگه اعتقادی نداری نه

عزیزم تجربه ها و راهکارهات رو بنویسی خوشحال میشم😍😍

والا هرچی از اون تاپیكه یادم مونده. مثلا تو خونه از اشیایی كه گوشه های تیز دارن كمتر استفاده بشه. عكس دو نفری زن و شوهر كنار هم بزنن دیوار كسی تو عكس بینشون نباشه حتی بچه. دخترای مجرد عكس تكی خودشونو نزنن به دیوار. تو ظرفای خالی كمی گندم بریزن نزارن حالی باشه. حالا یادم بیاد باز مینویسم

ماشالله 🌹

من توسط بهترین استادا آموزش دیدم

واقعا مسائل اینطور نیستن که میگین

حداقل تا بخش زیادیشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی