2777
2789
عنوان

آرامش وحال خوب خونه🤗🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 8273 بازدید | 166 پست
وااا ما در ورودیمون آینه داره بالاسرم تورخت خواب آینه داره راه پله آینه داره آشپزخونه آینه داره 😯😯 ...

آینه انرژی های مضاعفی جذب میکنه که شاید برای شما نباشه...مثلا رفت وآمد توی این قسمت هایی که آینه هست الکی زیاد نیست؟مثلا هی مجبور باشی الکی بری و بیای؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای انرژی های خونه خوبه...ولی حتما حتما باید سفید باشه واگه تغییر رنگ داده بهتره بندازیش بره و اسفن ...

ممنون که تاپیکو باز کردی من چند سال میش یه جفت چراغ خواب خریدم که سنگ نمک بود منتها سنگ نمک هیمالیا که رنگش صورتی نارنحی هست و بعد از یه مدت دلمو زد و دیگه استفاده نکردم اونم قبوله یا حتما باید سفید باشه

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
کارخیلی عالی میکنی گلم🤗مهم ترین کارش بنظرم همین هست...فقط اسفند حتما حتما یادت باشه....اگه تو ویتری ...

ببخشید پاکسازی کریستال مثلا منظورتون نگینای انگشتریه یا این ظرف و ظروف شیشه ای که به عنوان کریستال و دکوری مامانمون جهاز داده

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
ممنون که تاپیکو باز کردی من چند سال میش یه جفت چراغ خواب خریدم که سنگ نمک بود منتها سنگ نمک هیمالیا ...

گلم من تاپیکو قفل کردم چون میخواستم زیاد طولانی نشه چون خودم از تاپیک اورانوس جون با این علم آشنا شدم و بعدش هم توی اینترنت تحقیق میکردم...تاجایی که خوندم سنگ نمک باید سفید باشه و تغییر رنگ نداده باشه...بازم میگم من آکادمیک یاد نگرفتم و چیزایی که گفتم بی خطرترین کارای ممکنه که میتونه حال آدم رو خوب کنه🤗اگه دوست داشتی لینک تاپیک اورانوس رو برات میزارم بخونیش

ویه چیز دیگه نمک ماش ها حتما باید تو ظرف در بسته باشن داخل کشوی کابینت چطور

ببخشید پاکسازی کریستال مثلا منظورتون نگینای انگشتریه یا این ظرف و ظروف شیشه ای که به عنوان کریستال و ...

ظرف و ظروف هم همینطوره تاحدی ولی بیشتر همون انگشترا منظوره ...ظرف و ظروف رو میتونی اسفند که دود کنی دودش رو بگیری اطرافشون🤗

گلم من تاپیکو قفل کردم چون میخواستم زیاد طولانی نشه چون خودم از تاپیک اورانوس جون با این علم آشنا شد ...

حتما ممنون میشم در همین حد هم من از لطفتون خیلی استفاده ها گردم 

ویه چیز دیگه نمک ماش ها حتما باید تو ظرف در بسته باشن داخل کشوی کابینت چطور

گلم فرقی نداره کجا باشن منظور این بود که توی محیط باز باشن انرژی ها رو جذب میکنن 🤗بذار چندتا شات بدم درمورد انرژی غذاها

حتما ممنون میشم در همین حد هم من از لطفتون خیلی استفاده ها گردم 

امیدوارم به دردت بخوره گلم...فقط زیاد وسواس فکری نگیری ها😐هرچی برات مقدوره و به دلت میفته انجام بده 😊

راستی الان چند وقتیه تو خونمون پر شده از حشرات بسیار ریز و کوچیک که خوب چون من بچه کوچیک دارم نمیتونم سم پاشی کنم هیچ چیزیم تو خونمون خراب نشده اما زیادن علی الخصوص تو اتاق خوابمون و یه نقطه از هال خونه 🤔🤔و به دلایلی ترتمیزی و گردگیری خونم یه ذره به تعویق افتاده دیر به دیر انجام میشه هرجند من هر روز سعی میکنم ریخت و پاشا رو جمع کنم و ظاهر خونه رو حفظ کنم اما همیشه خونه انگار نامرتبه نمیدونم چرا اینجوری شده اصلا ربطی به این موجودات ریزه میزه و موذی دارن یا نه

امیدوارم به دردت بخوره گلم...فقط زیاد وسواس فکری نگیری ها😐هرچی برات مقدوره و به دلت میفته انجام بده ...

نه مهربونم با دو تا بچه وسواس فکریم کحا بود هرچی تونستم بپزم برا وعده بعدیمم از همون میخورم😁😁😁

راستی الان چند وقتیه تو خونمون پر شده از حشرات بسیار ریز و کوچیک که خوب چون من بچه کوچیک دارم نمیتون ...

گلم نمیدونم دقیق چه نوع حشره ای هست وچرا زیاد شدن اما ممکنه با چندتا کار کم بشن ...سرکه سفید بخر و با آب به نسبت مساوی بریز اسپری کن اطراف اتاق خواب و جایی که زیاد هستن...اگه تفاله های قهوه دم کرده هم بتونی بریزی که عالیه‌..

تخت خوابتون رو برسی کن ببین اطرافش زیادتر نیست حشره ها؟شایدم رطوبت منزلتون زیاد شده ...راه های طبیعی دفع حشره ها توی نت هست سرچ کن شاید به دردت بخوره

نه مهربونم با دو تا بچه وسواس فکریم کحا بود هرچی تونستم بپزم برا وعده بعدیمم از همون میخورم😁😁😁

عزیزمی😄خداحفظشون کنه براتون😍اخه گفتم یهو فکرت دریگر نشه چون ذهن ادم خیلی مهمتر از این کارهاست ...انرژی فکرت بایدخیلی مثبت باشه😶