2777
2789
عنوان

مرد های زن نما در نی نی سایت !

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 24 پست

وااای حالا من یبار تو یه گروه آرایشی تو ت   لگرام یکی اومد عکسش ازین شهر و اینا بود بحث رنگ مو و اینا منم واسش عکس فرستادم که آره ببین رنگ موم بد شده چیکار کنم نگو مردههههه اینقدر چرت و پرت گفت راجب عکس فهمیدم مرده 😐😐😐😐

کاربری دست ۳ تا دوسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خودتون رو درگیر اینجا نکنید. من فقط به عنوان تبادل نظر میام. نه دوست دارم و نه دوستی کسی رو قبول می کنم

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ
خیلی خودتون رو درگیر اینجا نکنید. من فقط به عنوان تبادل نظر میام. نه دوست دارم و نه دوستی کسی رو قبو ...

منم همینطور به رسم ادب درخواست دوستیش قبول کردم الان تجربه شد دیگه بجز کار مهم درخواست دوستی کسی ک نمیشناسم قبول نکنم.

خودتم مشکوکی. مگه تو خصوصی میشه عکس فرستاد؟!!؟!!؟!؟!؟!؟!

اون دوستمون هم پرسید گفتم توی تاپیک عکس شیشه شیر فرستاده ی نگاه ب تاپیکام کنی میبنی من باز هم منفی فکرنکردم گفتم شاید واقعا زن رفتم تاپیکش مودبانه باهاش حرف زدم ولی جواب نداد چون لو رفته بود.