2777
2789
عنوان

پدرشوهر رو چیکارش کنم آخه

482 بازدید | 35 پست

ما خیر سرمون میخواستیم یه سفر دونفره بریم به هیچ کس قرار نبود بگیم پریروز یهو پدرشوهر به شوهرم گفته میرین مشهد من هم میام دخترش هم دیروز رفته اونا نبردنش،مادر شوهرم فوت شده پدرشوهر زن گرفته حالا ما چه جوری بهش بفهمونیم که میخوایم دونفره بریم ،خودشون که نمیفهمن در ضمن خیییییییلی پولداره و خودش میتونه بره اما فوق العاده خسیسه و در ضمن به بقیه پسرهاش هم خونه داده الا شوهر من خسته شدم از بس حرص خوردم شما بیاین راهکار بدین

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

نظری ندارم چون اگه بودم پدر شوهرمو میبردم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ببرین با خودتون

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میبردمش ... ولی زنش کجا میره؟

اصلا راحت نیستم باهاش در ضمن طولانی مدت هم شوهرم یه جا باشه از بس حرف آری و میراث میزنه شوهرم عصبی میشه و اینکه از اول ازدواجمان یک سفر دونفره نرفتیم آلان 5سال میگذره

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم