عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
با اجازه استارتردوستانکسی اگرخواست برای خودش یا امواتش نماز یا قرآن خونده بشه بهم بگه به پولش احتیاج دارم،هزینه بیمارستان بنده خدایی زیاد شده و شرایط مالیشون خوب نیست میخوام کمکشون کنم،اجرتون با امام حسین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کدومشهر من خیلی دورم من نمیخوام وسایلامو ببرم مثل جارو شارژی بخار شو وووو چجوری ...
من ۸ساله ازدواج کردم.تهران هستم اینجا خونه احاره کردیم تمام وسایلمم بردم اولش،دوری خانوادم سختم بود اخه ۸ساعت فاصله ست ولی الان کاملا عادت کردم ی لحظه خونه خودمو به هیچ جای دنیا نمیدم حتی خونه پدرم
کدومشهر من خیلی دورم من نمیخوام وسایلامو ببرم مثل جارو شارژی بخار شو وووو چجوری ...
چاره ای نیست عزیزم شما هم باید،قبول کنی ازدواج کردی .قرار نیست یکی دو هفته اونجا باشی قرار اونجا زندپی کنی پس همه وسایلتو ببر در کنار همسرت لذت ببر کلاس برو اوایلش سخته اگه ادم وابسته ای هستی ولی بعدش عادت میکنی
عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
عقد که کردیم منتقل یه شهر گرمسیری شد یک سال عقد بودیم . چهار ماه قبل عروسی جهیزیه مو بردن و چند روز بعد جشن عروسی هم دیگه باهم رفتیم خونمون
واسه من خیلی سخت بود چون دوره عقد خوبی نداشتم و همدیگه رو دیر به دیر میدیدیم و بلافاصله بعد عروسیم رفتیم دور شدیم
چهار سال اونجا بودیم خیلی سخت بود
هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
بعضی همسایه هامون جهیزیه شونو نیاورده بودن که مثلا حیفه و خراب میشه ولی من همه چیمو بردم چون آدم هرجایی باشه بالاخره قراره زندگی کنه و از چیزایی که داره لذت ببره
هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.