2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم برای کسانی که از قبل وقت می گیرند معطلی زیادی نداره اما باز هم برای هماهنگی تماس بگیری همکارها راهنمایی تون می کنند

02188877105

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو

سونو گرافی نیلو که مثلا اسم در کرده و به نظر خودش خیلی نامبر وانه ولی مفت نمی ارزه،خانم مهتاب قربانی نه شعور نه فرهنگ نه سواد نه دقت ،هیچکدوم نداره ،فقط ادعا و تبلیغات داره که هرجارو نگاه میکنی تبلیغات این خانم بی سواد و میبینم که اندازه .... نمیفهمه،بزرگترین اشتباه زندگیم اعتماد به این خانم بی سواد و کور بود ،گول تبلیغاتشونو خوردم

سونو گرافی نیلو که مثلا اسم در کرده و به نظر خودش خیلی نامبر وانه ولی مفت نمی ارزه،خانم مهتاب قربانی ...

من برای دو تا دخترام پیَش ایشون رفتم، بسیار باحوصله، مهربان ، دقیق و خوش اخلاق بودن، تشخیصشون هم عالی

من برای دو تا دخترام پیَش ایشون رفتم، بسیار باحوصله، مهربان ، دقیق و خوش اخلاق بودن، تشخیصشون هم عال ...

یا شانس شما خوب بوده یا شانس من بد بوده،من نظر شخصیمو دادم عزیزم