2777
2789

سلام دوستان

پارک آبی باکو بهتره یا پارک آبی تفلیس؟ وسیله های کدومشون مهیج ترن؟ روش رفتن با اتوبوس یا مترو به هر کدوم رو لطفا بهم بگید؟

و نظرتون رو در مورد  رستوران 1001 nights تفلیس و رستوران باکو بفرمایید؟ ورودی میگیرن؟ مشتریها حرکات موزون میتونن داشته باشن؟؟!!!!! قیمت غذاهاش چطوریه؟ مثل زستوران پروانا ایروان هست؟

مرسی

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

من رستوران چاناک قالا باکو رفتم. پارسال 35منات ورودی به ازای هر نفر دادیم و موسیقی زنده داشت همه دختر پسرا می رقصیدن هر کی مناسبتی داشت اونجا اعلام می کردن اونجا براش جشن و رقص می گرفتن. قلیانم سرو میشد. غذاهاشم عالی بود. البته پاییز بود دیگه فضای بیرون سرد بود تو رستوران بودن. تابستونها تو فضای باز رستورانم سرویس میدن.

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
من رستوران چاناک قالا باکو رفتم. پارسال 35منات ورودی به ازای هر نفر دادیم و موسیقی زنده داشت همه دخت ...

مرسی که اومدی

ببین 35 منات فقط ورودی میدیم و غذاهاش جدا هستن و باید واس هر غذایی پول بدیم؟؟ 

واس بچه زیر 7 سال چی؟ از اون هم ورودی میگیرن؟ غذاشون چی؟

ضمنا باید از قبل میز رزرو کنیم یا که هر وقت بریم جا هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی به رزرو میز نیست مگه اینکه ایام و جشنهای خاصشون باشه. با ورودی هزینه غذاتون هم حساب میشه و نیازی به هزینه دیگه ای نیست. ما بچه 5 ساله همراهمون بود براش هزینه ورودی نگرفتن.

نیازی به رزرو میز نیست مگه اینکه ایام و جشنهای خاصشون باشه. با ورودی هزینه غذاتون هم حساب میشه و نیا ...

مرسی عزیزم اطلاعاتت خیلی مفید بود.

باکو تور کشتی یا پارک آبی یا ساحل آمبوران نرفتید؟

راستش ما زیاد میریم باکو تور کشتی و پارک نرفتیم ولی ساحل رفتیم هتل و مرکز ماساژدرمانیش خیلی لوکس و قشنگه. اگه جای خاصی میخوای بری حتما موزه فرش برو کنار ساحل یه ساختمان زیبایی داره و توشم که اصلا خسته نمیشی

ما توریستی نمی ریم برا مسایل کاری همسرم میریم و چون اونجا آشنا زیاد داره بیشتر زندگی مردم عادی باکو رو تجربه می کنیم. کافه های دنج ، اپراها، قبرستان مشاهیر

راستش ما زیاد میریم باکو تور کشتی و پارک نرفتیم ولی ساحل رفتیم هتل و مرکز ماساژدرمانیش خیلی لوکس و ق ...

کدوم ساحل خوبه؟

مرسی که اومدی ببین 35 منات فقط ورودی میدیم و غذاهاش جدا هستن و باید واس هر غذایی پول بدیم؟؟  ...

سلام عزیزم. من ۱ سوال داشتم. داخل یکی از تاپیکاتون خوندم فرزند دومتون قرار بود آلمان به دنیا بیاد خواستم بپرسم اگه اینطور بوده مراحل انجام سزارین به چه ترتیب بود و کدوم شهر تشریف داشتید؟

سزارین انجام دادن؟

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
سلام عزیزم. من ۱ سوال داشتم. داخل یکی از تاپیکاتون خوندم فرزند دومتون قرار بود آلمان به دنیا بیاد خو ...

سلام آلا جان

خیر عزیزم فعلا که از تصمیم بچه دوم منصرف شدیم و قصدش رو نداریم و متاسفانه اطلاعات به درد بخوری در موردش کسب نکردم که بهتون بگم

سلام آلا جان خیر عزیزم فعلا که از تصمیم بچه دوم منصرف شدیم و قصدش رو نداریم و متاسفانه اطلاعات به د ...

.انشالا هر چی صلاحه.ممنون گلم‌.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
مرسی که اومدی ببین 35 منات فقط ورودی میدیم و غذاهاش جدا هستن و باید واس هر غذایی پول بدیم؟؟  ...

عزیزم شما پروتز کردین ؟ منم دنبال پروتز گونم ولی اینجا منو ترسوندن تو انتتاب دکترم و نمیدونم پیش کی برم میگن تکون میخوره بعدا و..

عزیزم شما پروتز گونه انجام دادین من از عفونتش خیلی میترسم شما تو اطرافیانت دیدی لطفا بیا تجربیاتتو بهم بگو مرسی