2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاد کمک می خوام

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 32 پست

ممکنه نمیشه الان بری اورژانسی چیزی 

اگه زیاده برو صبر نکن

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یک پدبزاریکم سرفه کن اگه کاملا خیس شد ازکیسه ابته

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

برو نگران نشی الکی الان برو یه معاینه بشو 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم اگه سوراخ شده تا اب کیسه اب کامل خالی بشه تا دو روز طول میکشه . و بچه بدونه کیسه اب هم ۱۸ ساعت جا داره تو شکم بمونه .

اما در کل در هفته های اخر رحم کمی باز هست و جتی بعد از شست و شو ممکنه کمی اب رو به داهل جذب کنه و بعذ پس بزنه بیرون .

ممکنه اب برای کیسه اب نباشه و یا اصلا تو به خاطر نزدیکی کنی به مثانه ات فشار اومد و دچار بی اختیاری ادرار شدی .

در هر صورت استرس نداشته باش و الان راحت استزاحت کن و صبح برو دکتر تا یه چکاپ کنه .

من دوستم کیسه ابش سوراخ شد چون طبیعی بود تا درد بگیره و بچه به دنیا بیاد ۴۸ ساعت طول کشید اونم تازه دو هفته موتده بود ۸ ماه پر بشه .

خداروشکر هم خودش هم بچه سالم بودند و فرداش مرخص شدند .

نگران نباش گلم ‌ 

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
نمیدونستم. بعد اگه جنین سقط نشه دیگه چ عوارضی داره 

نمیدونم فکر نکنم مشکلی داشته باشه چون جنین داخل کیسه آب محافظت میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
آره اسپرم باعث سقط میشه

چرا اینو میگید ؟ کی گفته اسپرم باعث سقط میشه .

نگید این حرف رو

کسایی که بارداری پرخطر ندارند دکتر کاملا واضح میگه هیچ منعی برای تزدیکی ندارند و احتیاج به جلوگیری هم نیست .

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
چرا اینو میگید ؟ کی گفته اسپرم باعث سقط میشه . نگید این حرف رو کسایی که بارداری پرخطر ندارند دکتر ...

والا دکترم به من گفت شاید درست نباشه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕