2777
2789
عنوان

صابخونه بودن یا مستاجری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طبقه چهارمم بدون پارکینگ هفت ساله پدرمون در اومده 

هرجور خودتون صلاح میدونین ولی اوضاع رهن و اجاره خیلی بده

جوری نشه که سال دیگه بلندت کنه یا یهو کلی به رهن اضافه کنه یا بگه اجاره هم میخوام که دوباره مجبور شی اثاث کشی کنی

حتی اگه همیشه بدونی که تو هم خونتو داری؟ مگه ادم چقدر زندگی میکنه که توی یه لونه بچش رو بزرگ کنه!

چند سال پیش حرفتو قبول داشتم ولی الان با این اوضاع اصلا

بخدا پول میدی منت سرت میزارن ک ب عروس و دوماد میدیم ولی چون آشنایی

بچت ک سروصدایی نیست؟؟؟

مهمون ک واستون نمیاد زیاد؟؟؟؟

بعدش میری میبینی خرابس  

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  
هرجور خودتون صلاح میدونین ولی اوضاع رهن و اجاره خیلی بده جوری نشه که سال دیگه بلندت کنه یا یهو کلی ...

وای اره اینش استرسه ولی مستاجر قبلیشم دو سه سال نشسته بود ایشالا که اذیت نکنه خوبیش اینه زنه وضعش خوبه و فقط اینجا رو گرفته انداخته

اره واقعا منم حرفم همینه ولی انقدر همه نگرانن که ما مستاجر بشیم چقدر بده منم دلهره گرفتم

قراردادچنساله ببندید،یکم سخته تندتندعوض کنی خونتو

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

اینی که شما میری عملا مستأجری نیس،برو حالشم ببر

آبجی منم شوهرش چندتا خونه و‌مغازه دارن ولی همه رو داده اجاره با پولش تو مرزداران تو ی خونه لوکس چند ساله مستاجره،تو فکرشه امسال بره بالاترم بشینه

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
۸۲ متری لونس؟ پس منکه خونم ۴۹ متریه تو قفسم 

تخت تون جا شده،مشکل جا ندارین،؟

آخه منم خونم ۴۷ متره اگه برم  

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه