2777
2789
عنوان

خواهرانه کمکم کنیید...

135 بازدید | 8 پست

بچه ها من نامزدم دو ساله با هم هسیم و این ماه عقدمونه.پسر خوبیه .هم دیگ رو دوس داریم... یه چیزی ک هست وضع مالیش از اولشم خوب نبود بهمم اینو گفت رف سربازی الانم اومده سرکار میره.من تو این دوسال از پول و لباس و همه جوره ساپورتش میکردم من اون دوران چیزی نمیگفتم و اونم هر چی از دستش بر میومد میخرید

الان ک میره سرکار 150 تومن براش ریخته بودن .الان من چن وقت بود میگفتم یه دستبند بخر برام اصن پیگیر نشد ببینه چیه اونی ک میخام یا حتی یه شاخه گل بگیره بیاره بگ مرسی دو سال پام نشستی تو کادو خریدن اینا بد ضعیفه .ولی الان رفته واس خودش یه شلوار و کفش خرید میدونم لازم داشت ولی من ک باهاش بودم اصن یه چیز کوچیکم نخرید بگ بابا دمت گرم با منی .یه جور رفتار میکنه انگار ما زن و شوهر نیسیم واس ارایشم یه گل سر برداشتم مجبور شد پولشو بده ازش تشکر کردم گفت عوضشو ازت میگیرم!! یا وقتی میریم بیرون دلش به من خوشه مامانم میگ تو خیلی شل گرفتی اون به تو تکیه کرده .

من باهاش چه کنم؟

بهشم میگم میگه این حرفا رو کی یادت داده؟ تو قبلنا اینطوری نبودی منو درک میکردی فلان... در حالیک من درک دارم ولی اون.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد عادتش کردی مفت خور شده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم راحت بگم تا آخرش همینه

خودت خواستی

دوران نامزدی مثل گل سفالگری می مونه

هرجور رفتار کنی همون شکل درمیاد

شک نکن پول دادن شده وظیفت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

خواهرانه بهت میگم دیگه اصلا دست تو جیبم نکن

به شوهرت بگو با همون پول ناچیزت زندگی رو بچرخونیم 

ببین چه رفتاری ازش سر میزنه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

متاسفانه اشتباه کردی،شاید از اول هم به بخاطر اینکه ساپورت مالی شده باهات مونده. یه مرد وقتی یه کسی رو دوست داره دلش میخواد که عزیزشو سوپرایز و خوشحال کنه.ولی ایشون...

به عشقش مطمینی؟

در ضمن اگه قرار باشه با هم ازدواج کنین احتمالا از اونایی میشه که به زور بهت پول تو جیبی و خرجی بده.

ببین احساست چی میگه و به احساست توجه کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم ی بار بشین باهاش حرف بزن بگو اخرین باری ک برام گل خریدی رو یادته؟ دوست دارم ازت هدیه دریافت کنم اینکار منو خیلی خوشحال میکنه حتی ی گل سر کوچیک_یا بگو دیشب خاب دیدم برام ی روسری خریدی انقدر تو خوابم ذوق کردم درکل میتونی باهاش خواستهاتو در میون بذاری و حتمتم اینکارو بکن بذار بفهمه نسبت بهت مسوله