2777
2789
عنوان

آلرژی معده ای

705 بازدید | 11 پست

کیا داشتند خوب شدند یا نه 

من فکر کنم الرژی معده ای دارم چون با قرص سیتریزین و امپول بتامتازون خوب میشه ولی نه کامل ( در حد که علایم کمتر بشه) 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترا که رفتم گفتند از اعصاب نیست چون داروهای اعصاب را روم امتحان کردن نه ماه درست نشد 

منم مشکل معده دارم و علایمی که میگی رو وقتایی که ناراحتم ظاهر میشه، اعصاب معده با این دارو ها جواب نمیده،  دکترا متاسفانه چیزی سر در نمیارن منم زیاد رفتم دکتر خوب نشدم اصلا

منم مشکل معده دارم و علایمی که میگی رو وقتایی که ناراحتم ظاهر میشه، اعصاب معده با این دارو ها جواب ن ...

من دلیمی دارم کاشکی فقط وقتی حالم بد بود دیگه اره دکترا بی سوادن اینو واقعا میدونم ولی امید دارم خوب میشم اخرین امیدمو دارم امتحان میکنم شد شد نشد خودم دیگه تمومش میکنم

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
من دلیمی دارم کاشکی فقط وقتی حالم بد بود دیگه اره دکترا بی سوادن اینو واقعا میدونم ولی امید دارم خوب ...

سعی کن اعصابتو کنترل کنی، عسل و گیاه بومادران هم خیلی خوبه آروم میکنه اعصاب معده رو

عزيزم شما اندوسكوپى انجام داديد؟كه از وضعيت معدتون باخبر بشيد اين در مرحله اول خيلى مهمه كه شما اندوسكوپى بشيد تا مشخص بشه معدتون چه مشكلى داره بعد طبق اون دارو مصرف كنيد چون علائم تون علائم ساده اى نيست منم با همين علائم زخم معده داشتم اگر انجام نداديد حتما پيگيرى كنيد 

جواب آزمایش غدد مغزیت چی شد؟

خ

هنوز نیومده ولی دکترم حدس زده با قاطعیت که میگه غدد هیپوفیز مشکل داره ولی گفت راه درمان به خصوصی نداره فقط با گذر زمان شاید طرف خوب بشه شایدنه

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزيزم شما اندوسكوپى انجام داديد؟كه از وضعيت معدتون باخبر بشيد اين در مرحله اول خيلى مهمه كه شما اندو ...

عزیزم من انجام دادم فتق هیاتال، رفلاکس ۳، زخم های سطحی ولی زیاد دارم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢