2777
2789
عنوان

الرژی به سس گوجه

573 بازدید | 5 پست

پسرم ۲ ساله شه.غذا با سس گوجه خورد بعد خوابید.نیم ساعت بعدش با گریه بیدار شد استفراغ کرد بعد اروم شد خوابید.خطرناکه ؟یا فقط الرژی به سس بوده؟می ترسم بخوابم دوباره حااش بد شه

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

بلافاصله بعد غذا خوابید؟ بهتره فاصله بندازی همیشه 

بعدم این سسها هزار و یک مواد افزودنی و نگهدارنده دارند و برای معده ضعیف و حساس بچه هاهضرر داره عزیزم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بلافاصله بعد غذا خوابید؟ بهتره فاصله بندازی همیشه  بعدم این سسها هزار و یک مواد افزودنی و نگهد ...

نه نیم ساعت بعد از شام طبق معمول شیر عسل خورد خوابید

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار دیگه هم سس خورده بود ریفلکس کرد فکر نمیکردم الرژی باشه.اینبار هم ریفلکس کرد فهمیدم الرژی به سس داره

احتمالا غذا سنگین بوده و اصطلاحا رودل کرده  و بالا آورده که بهتره  ان شاءالله دیگه اینطو ...

اهان ممنون دوستم

یکبار دیگه هم سس خورده بود ریفلکس کرد فکر نمیکردم الرژی باشه.اینبار هم ریفلکس کرد فهمیدم الرژی به سس ...

گوجه فرنگی جز موارد حساسیت زا هست 

کیوی هم همینطور 

خربزه 

توت فرنگی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!