2777
2789
عنوان

سفر به یاسوج 😀😀😀

601 بازدید | 10 پست

سلام خانما 

خانمای یاسوجی و اونایی که رفتن به استان کهکیلویه بویر احمد ،میخایم اخر هفته بریم یاسوج انشالله ،دختر ۷ ماهه دارم میشه راهنمایی کنید

هوا الان چطوره ؟ سرده؟

جاهای دیدنی کجا خوبه که شب موندن هم داشته باشه با بچه کوچک

چه جاهایی رو پیشنهاد میدین؟

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

ماهم یه هفته پیش یاسوج بودیم رفتیم آبشار تنگ‌تامرادی..خیلی زیباودلچسب بود هواهم عالی بود آب آبشارم یخ☺😍کلی فیلم عکس ازش دارم....

تنها بدیش مسیره آبشار بود که ۱۰ کیلومتربود اما باریک و پرپیچ و خم بود..همون مسیری که بایدباماشین بری تابرسی به تنگه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

آبشار داره. اونجا میشه شب بمونید. 

سوییتم کرایه میدن. خودمون رفتیم هتل. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یه هفته پیش یاسوج بودیم رفتیم آبشار تنگ‌تامرادی..خیلی زیباودلچسب بود هواهم عالی بود آب آبشارم ی ...

شب هم همونجا چادر زدیم خیلیم امنیت داره البته ما چون پنجشنبه جمعه اونجابودیم شلوغ بود وکلی خانواده چادر زده بودن باقی روزا رونمیدونم امااکثراشلوغه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
ماهم یه هفته پیش یاسوج بودیم رفتیم آبشار تنگ‌تامرادی..خیلی زیباودلچسب بود هواهم عالی بود آب آبشارم ی ...

فقط اونجا رفتین 

جای چادر زدن داره ؟

خونه روستای نیست که خونه کرابه بدن دوست دارم تو روستا بمونم صبح صبحونه محلی بخورم😁

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
آبشار داره. اونجا میشه شب بمونید.  سوییتم کرایه میدن. خودمون رفتیم هتل.

کجا رفتین 

جاهای دیدنی کجاهاست؟

فقط اونجا رفتین  جای چادر زدن داره ؟ خونه روستای نیست که خونه کرابه بدن دوست دارم تو روستا بم ...

نه خونه روستایی من که ندیدم... اره همونجا چادرزدیم هواکه عالی بود اب هم بود دسشویی ام بود دیگه کجابهترازاونجا..فقط اگررفتیداونجاهرچیزتوشهرلازم داشتیدبخریدببریدچون اونجا نانوا،مرغ فروشی واینانیست فقط یه دونه سوپریه

نه خونه روستایی من که ندیدم... اره همونجا چادرزدیم هواکه عالی بود اب هم بود دسشویی ام بود دیگه کجابه ...

امنیت داره دیگه؟

ممنون از راهنمایی عزیزم ،اره حتما باید میبریم همه چیز

امنیت داره دیگه؟ ممنون از راهنمایی عزیزم ،اره حتما باید میبریم همه چیز

اره گلم اما بازم بگما راهش ۱۰ کیلومتره اما باریکه و پر پیچ و خم! بایدمواظب باشید☺