2777
2789
عنوان

چشم درد و سردرد - مشکل چیه؟

36455 بازدید | 30 پست

سلام

تیر کشیدن سر و چشم یعنی انگار میخ دارن میزنن توی یکی از چشم ها

بعد از یکی چشم ها افتادگی پیدا میکنه و ورم و کاملا بسته میشه

حالت تهوع و سردرد

و چشم درد شدید ب طوری ک تا سر تیر میکشه

----

دکتر چشم مراجعه شده ام ار ای از چشم گرفتن هیچی نبوده

دکتر قطره داده خوب نشده

معاینه شده چیزی نبوده

الان 8 ماهه این وضعه 

به نظرتون دلیلش چیه ؟؟؟ کسی واسش پیش اومده؟؟

اخه ام ار ای هم چیزی نبوده و هرچی معاینه شده چیزی نبوده

اینم بگم چکاپ کامل انجام شده ن تیروئید چشمی نه کمبود ویتامین ن هیچ مشکل دیگ

کسی تجربه ای نظری داره بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت توگوشیه خیلی

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
این چه نظریاتیه میدین

ما مسئول بیشعوری و بیتربتی و بی فرهنگی دیگران نیستم کسی درد داره میکشه دیگران میان مسخره اش میکنند بینین چقدر کثیف میتونه  ادم باش ....من دارم گریه میکنم بقیه دارن ب درد  میخندند خداوند خیلی بزرگه به خدا میسپارم .

واقعا؟ اخه چشم افتادگی پیدا کرده حالت بسته شده فقط هم یکی

عزیزم منم اینطوری شدم یه ماه پیش،البته چشام کاسه خون بود خون ریزی داشت،رفتم فارابی چهار بار،گفتن التهاب شدید،ممکنه میکروبی باشه،قطره قرص دادن نود درصد مشکلم حل شد هنوز یه کوچولوقرمز و ورم داره

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......

سلام عزیزم 

منم همین مشکل رو داشتم طوری بود که معذرت میخوام فقط بالا میآورد 

دکتر به من گفت میگرن چشم داری

قرص آرگوتامینcبهم داد موقع شروع درد یکی اگر رفع نشد نیم ساعت بعد یکی دیگه 

که خداروشکر  ازش جواب گرفتم 

البته باید خوابت رو هم تنظیم کنی 

ما مسئول بیشعوری و بیتربتی و بی فرهنگی دیگران نیستم کسی درد داره میکشه دیگران میان مسخره اش میکنند ب ...

واقعا....الهی عزیزم

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪