2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معدل پیش که فک نکنم مهم باشه باید به حالت تستی امتحانارو میخوندی ن تشریحی... نمرش که مهم نبوده نمیفتادی کافی بود 

حالا ارامش داشته باش تو این هفته هم تستای سالای قبلو بزن اگ درسی هم اصن نخوندی دیگه ولش کن بشین بقیه درسا رو بخون... 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
معدل پیش که فک نکنم مهم باشه باید به حالت تستی امتحانارو میخوندی ن تشریحی... نمرش که مهم نبوده نمیفت ...

اخه ممکنه سال بعد تاثیر قطعی شه معدل.باید نمره خوبی میگرفتم

نـــــــه.دوازدهمم خوبه.ریاضیم عالیه عمومیم هم همچنین.زیست و شیمی مشکل دارم و یکمم فیزیک

نمیتونم راسش دقیق بگم ولی منم مث شمام فقط نظام قبلیم و بنظرم اگ ی برنامه ی خوب داشته باشه بتونی پرستاری یا دبیری بیاری ، شرطش برنامس مث مال من حالا میتونه فشرده باشه و یا هرچی

نمیتونم راسش دقیق بگم ولی منم مث شمام فقط نظام قبلیم و بنظرم اگ ی برنامه ی خوب داشته باشه بتونی پرست ...

من ک هدفم دندونه...امسال نشه سال بعد میمونم.امسال شرایط خیلی برای ما نظام جدیدا سخت بود.شما هم موفق باشی و برسی ب چیزی ک میخوای.رشتتون چیه؟تجربی؟

من ک هدفم دندونه...امسال نشه سال بعد میمونم.امسال شرایط خیلی برای ما نظام جدیدا سخت بود.شما هم موفق ...

بله تجربیم 

اره واقعا امتحاناتتون افتضاح درومد واقعا حق دارین 

منم برا دندون میرم الان جم میکنم فقط عمومیم میانگینش 65 اختصاصیم 60