2777
2789
بچه ها تا استارتر میاد تاپیکای قبلیشو بخونید. ببینید تو تاپیکای قبلیش اصلا از این داستان عشق افلاطو ...

اول اینکه من تازه عضو نی نی سایت شدم چند روزی بیشتر نیس

قرارم نیس دو روزه بیام کل زندگیمو تعریف کنم

من تو تاپیکام نگفتم که پدرم پزشکه تو تاپیک کنکوریا اونجا گفتم اگه میخواییه سر بزن

بعدشم اره من گفتم که تو خانواده ما زنا بیشتر کار میکنن الانم میگم ینی با این حرفم میخوای بگی این تاپیکم دروغه؟؟؟واقعا مسخرست

الان که تو نی نی سایت درباره هر چیزه مزخرفی سوال میپرسن و میان تعریف میکنن منم دلم خواست تعریف کنم فک نمیکنم نیازی به اجازه شما باشه خیلی ناراحتی برو بیرون از تاپیک

شما دور از تصوراتتونه که یه دختر که پشت کنکوریه بخواد با یه دندون پزشک ازدواج کنه

قسم میخورم به قرااااان که من 2تا دیگه خواستگار پزشک(دانشجوی پزشکی) داشتم و رد کردم چون علاقه ای بهشون نداشتم

همون اولم گفتم این اقا رو دیدم تو همون نگا اول ازش خوشم اومد

بعدم من دستیارش نشدم یه روز فقط به بهونه این حرف منو کشوند اونجا که باهم حرف بزنیم 

دختر خالم تو روسیه داره پزشکی میخونه سالی300 میلیون ظاهرا اطلاعتتم دقیق نیس

ادما باهم فرق دارن قرار نیس چون پسرای اطراف شما اینجوری فک میکنن بقیم اینجوری فک کنن

دختر دوست مامانم کلاس دوازدهمه از این نظام جدیداس امسالم کنکور داره یه متخصص قلب رفته بود خواستگاریش چون سنش بالا بود ردش کردن

بچه ها شما ندیدید یه پشت کنکوری با یه پزشک یا دانشجوی این رشته ها نامزدی کنه؟؟؟؟؟(جون عزیزاتون جواب این سوال رو بدید)

بعدم خانم محترم شما زیاد به خودتون فشار نیارید 

تشریف ببرید بیرون از تاپیک که احترامتون حفظ بشه

لایک نکنید مرسی  
تاپیک قبلی استارتر رو بخونید متوجه میشید این تاپیک امشبش کلا توهم و خیالبافیش بوده

تاپیک قبلیم خب درباره همین بود خخخ ظاهرا سواد درست و حسابیم نداری

لایک نکنید مرسی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب قرار نیست کسی همه جیزش تو نی نی سایت بگه  امروز منو واستادم باهم ناهار خوردیم اومدم بگم؟!! ...

ولشون کن اینا فک کردن همه مث خودشونن بیان زندگیشونو تو این سایتا جار بزنن

لایک نکنید مرسی  
حقوق اون پارکینگ بخدا یهووووویی اومد تو ذهنم خخخخخ

یهویی به خاطر اینه که از بس می شینید پای سریالای جم تی وی و عاشقانه نگاه می کنید

استارتر کمی خندیدم 

خوشبخت بشی ننه با دکی جون

بعضیا میان اینجا حس پلیس بودن بشون دست میده

تو کار همه موشکافی و دخالت بیجا میکنن

خیلی براتون عجیبه این مدلی ازدواج کردن؟؟

گذشت اون دورانی که دخترا مینشستن تو خونه تا خاله خان باجیا بیان در بزنن بلکه پسندشون کنن😐

من خودمم با شوهرم همین مدلی اشنا شدم

شما کجا زندگی میکنید که ندیدین از این چیزا؟

حسود# نباشیم

اول اینکه من تازه عضو نی نی سایت شدم چند روزی بیشتر نیس قرارم نیس دو روزه بیام کل زندگیمو تعری ...

از اول تاپیکت نان استاپ داری میگی چون شما ندیدید دلیل نیست نمیشه

دلتون بسوزه ندیدید

این حرفتون نشانه است و مشکوکه

کسانی که میان تو تاپیکت چون از فرهنگهای متفاوت هستن نماینده کل جامعه هستند ... پس اینکه برای اکثر افراد عجیب بود ... یعنی موضوع در کل جامعه ما عجیبه

نه متاسفانه ندیدیدم ... همسر من استاد دانشگاهه و تبعا با استادهای ایرانی و خارجی زیادی نشست و برخاست داریم

متاسفانه علیرغم فانتزیهای خیلی از دخترمدرسه ای ها

هیچکدومشون دختر نوجوون را به متخصص نمیدن

و اتفاقا هیچکدومشون هم خواستگار دختر نوجوون نمیرن

اگرم بخوان برای ازدواج نمیخوان

تحصیلات بالای دختر جزو معیارهای لازمشونه و معیارهای کافی چیزهای دیگست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
از اول تاپیکت نان استاپ داری میگی چون شما ندیدید دلیل نیست نمیشه دلتون بسوزه ندیدید این حرفتون نشا ...

من نمیدونم واقعی هست یا نه 

ولی این شرایطی که شما میگید واسه ازدواج های سنتی هست 

با دوستی میشه مثل استارتر ازدواج کرد چند نمونه دیدم

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
اولا شما مختاری باورکنی و بش غبطه بخوری. ثانیا اینو بدون مردا دنبال زن لوندان درست،نه برای زندگی بر ...

من نپونه واقعی اطرافم دیدم دوستم ۱۸ سالش بود میرفت جای مادرش توداروخونه وامیستاد 

یک پسر۲۲ ساله خوشتیپ وپولدارو دانشجوی داروسازی آشنا شد وازدواج کرد

پسره دوست دختر دندون پزشک داشت به چه خوشگلی ولش کرد

از بطن زندگیش خبر ندارم ظاهرا که همه چی خوبه

ببین عزیزم کاری به نوع پردش ندارم.از نظر روانشناسی افراد با کودک درونشون عاشق میشن نه بزرگسال سالم!

البته عاشق شدن میگم

کسایی که فک میکنن دارم دروغ میگم لطففففففففف کنن نیان تو تاپیکم ممنون من تو یه پست به چند نفر قول د ...

چقدر نامحسوس کار کردی

ایول عاشق صبرکردنت شدم 

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
من نمیدونم واقعی هست یا نه  ولی این شرایطی که شما میگید واسه ازدواج های سنتی هست  با دوس ...

من و شوهرم با هم دوست بودیم و دوستاشم سنتی ازدواج نمیکنن تو محیط دانشگاه و کار دوست میشن

اتفاقا مادرشوهرم میخواسته بره خواستگاری برای شوهرم همسرم میگفته من با کمتر از فوق لیسانس نمیتونم زندگی کنم

خودتونو با داستانهای سندروم سیندرلا گول نزنید و به ارتقای تحصیلی و اجتماعیتون بپردازید

راه درست را پیش بگیرید

یه دوستی دارم دکتر هم هست

خیلی هم زیبا و شیک پوش خانوادشم سعی میکنن بگن ما خیلی با کلاسیم

همه کارهای استارتر را کرد

از چادر سر کردن و سرراه رییس دانشگاه وایستادن

تا رفتن به ساختمونهای هرمزان شهرک غرب که خونه استادمون بود

حتی یکی از استادا با خودش بردش ونزوئلا برای ماموریت

اما هیچکس نگرفتش

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

استارتر جان انشالله خوشبخت بشی به افراد حسود اهمیت نده مادر پدرامون سنتی ازدواج کردن چی بود مگه منم فقط ده روز با شوهرم اشنا شدم بعد عروسی کردم کاملا خوشبخت و راضي هستم اتفاقا روابط طولانی قبل ازدواج تا حالا نتیجش امار طلاق بوده و بس و اینکه همه دخترای مجرد دنبال جذب کردن جنس مخالف و ازدواج هستن . نه بی بندوباری کردن نه مسافرت رفتی کارت نرمال بوده. موفق باشی

@PAR900
 من و شوهرم با هم دوست بودیم و دوستاشم سنتی ازدواج نمیکنن تو محیط دانشگاه و کار دوست میشن ا ...

پس شوهر شما دنبال مدرک بوده نه زن زندگی و کسی که عاشقش بشه

مث یسریا که میگن زنم حتما باید کارمند دولت باشه

چرا؟؟؟؟چون بخاطر پولش میخوادش

اره عزیییییییزم

لایک نکنید مرسی  
پس شوهر شما دنبال مدرک بوده نه زن زندگی و کسی که عاشقش بشه مث یسریا که میگن زنم حتما باید کارم ...

نه عشقم ما عاشق شدیم 😁