2777
2789
میخوام بدونم اولین لحظه ای که نی نی رو از توشکمتون درآوردن درکناراون همه انتظار شیرین وباوجود ینکه سونو هم گفته بچتون سالمه ازدیدن نی نی ترس هم داشتین که خدایی نکرده مشکلی داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟وبیشترازچه مشکلی ترس داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟من چندروز دیگه زایمانمه ممنون میشم اگه تجربتون روبگین وکمی ازاین استرس من کم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من طبیعی زایمان کردم وقتی دیدم سالمه خیلی خوشحال شدم هیچوقت اون صحنه ای که دخترمونشونم دادن یادم نمیره منم استرس داشتم تازه به مرور استرسا بیشترمیشه مادره دیگه همش نگرانه روزدوم که میبریش شنوایی سنجی همش خداخدامیکنی نکنه کر باشه روزپنجم تست غربالگری داره 3هفته بعدش جوابش میادتواین مدت اعصاب واست نمیمونه تاجواب بیاد من الان که دخترمم 5ماهشه هنوز استرس دارم نکنه راه نره نکنه حرف نزنه نکنه چیزیش بشه خودمم میدونم همش استرس بیخوده ها ولی چیکارکنم مااااااااااااااااااااااااااااااااااااادرم توهم نگران نباش ایشالا بسلامتی زایمان میکنی
تورا در آرامش میخواهم ایرانم....
اما من یه چیزی بگم
جاریم بچه ش که به دنیا اومد سرش به شدت کشیده شده بود و این رو صورت بچه هم تاثیر گذاشته بود به حدی که بینیش کج دیده می شد
اما بعد از چند وقت که التهاب سرش کم شد بینیش هم خوب شد از این اتفاقات شاید پیش بیاد که واسه مادر تو اون لحظه واقعا سخته
بذار از خنده های تو یکم خوشبختی بردارم
استرس؟؟؟ترس؟؟؟؟
من تا وقتی به هوش اومدم و چهار نفر بهم گفتن بچت سالمه فقط می ترسیدم .
می ترسیدم سالم نباشه
می ترسیدم مشکل داشته باشه
سونو چهار بار گفته بود سالمه ولی من تا رفتم تو اتاق عمل دوست داشتم فقط گریه کنم از استرس .
الان هم فیلم زایمانم رو نگاه می کنم فیلمبردار قبل از بیهوشی ازم می پرسه چه حسی داری . می گم میترسم . استرس
خدایا ازت ممنونم که منو در حد ایوب می بینی .
اما میشود دیگر تمامش کنی؟؟؟؟..........بریـــــــــــــــــده ام
من ماه پیش زایمان کردم و تواون لحظه که به دنیا اومد نینیم فقط میگفتم خدایا شکر
سرش کشیده شده بود مادر شوهرم میگفت چرا اینجوری ولی خودم نمیدونم چرا حس ترسم از بین رفته بود و یه جورایی مطمن بودم نی نیم سالمه
وقتی به دنیا اومد پرستار گذاشت رو شکمم شیرش بدم .بهش میگفتم مامانم بخور جونم بخور
البته بعدا فیلمشو دیدم اخه اون لحظه خیلی درد داشتم
بهترین لحظه عمرم بودددد
سلام من زایمانم طبیعی بود.طبق سونو و نظر دکتر همه چی خوب بود.
اما لحظه زایمان مدام از ماما میپرسیدم بچم سالمه؟
نگران بودم.بعد که نشونم دادنش.بغلش کردم.یه دنیا خدارو شکر کردم...
مهدای مامان خوش اومدی
13/12/91

Lilypie Angel and Memorial tickers