2777
2789
عنوان

سال ۱۴۰۸

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزومه فعلا ی دختر دوساله دارم،ب زور شوهرمو راضی کردم واسه دومی،دعا دو سه قلو بشه😁من تک فرزندم و شو ...

ای جاااانم انشالله همون ک میخوای بشه.یه زندگی پر از عشق با کلی نی نی 😍

خب ۲۸ سالمه

دو حالت داره

یا مجرد موندم و همه ازدواج کردن

یا متاهلم و خییییلی از زندگیم راضیم و یه بچه تک و یه دوقلو دارم

در هر دو حالت شاغلم و شغلمو دوست دارم

آدمای مزاحم و مزخرفو از زندگیم قیچی کردم

از همه مهمتر...

آرامش دارم

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
مرسی مهربون ❤

بذار منم چیزی که دلم میخوادو بسازم 😍

تو سال 1908 منو شوهرم هر سال نسبت به سال قبل باهم بهتریم تمرکزمون بیشتر تو زندگیمونه...

وضع مالیمون عالی شده و برای خوش گذرونی هیچی کم نداریم...از زندگی حسابی لذت میبریم و مشکلاتمون حل شده....

من و پدرم مادرم و عزیزانم، همگی از لحاظ جسمی و روحی در سلامتیم و زندگی با ارامش و خوشبختی داریم.

داداشم به جایگاه خوبی رسیده و خانمش حسابی سرعقل اومده( و ادم خوب و با شخصیتی شده)

بچه هاشون که عاشقشونم میرن مدرسه و کلی واسم از مدرسشون تعریف میکنن...ای خدااااا 😍😍😍

بچه ام... نمیدونم... اگه بود خوبو سالمش باشه... اگه نبودم مهم نیست مهم اینه زندگیمونو ساختیم و خیلی خوشبختیم...

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت

بذار منم چیزی که دلم میخوادو بسازم 😍 تو سال 1908 منو شوهرم هر سال نسبت به سال قبل باهم بهتریم تمرک ...

چه خونواده شاد و خوشبختی 😍 حتی فک کردن بهشم لذت بخشه 😍❤ امیدوارم همه ی اینا برات اتفاق بیفته ❤

چه خونواده شاد و خوشبختی 😍 حتی فک کردن بهشم لذت بخشه 😍❤ امیدوارم همه ی اینا برات اتفاق بیفته ❤

قربونت ممنونم... امیدوارم😍

یادش بخیر... اونموقع ها که انقدر زخم رو دلم نبود... یک وقتهایی تقویمو نگاه میکردم...تو دلم میپرسیدم ..مثلا دوسال دیگه تو این روز و این ساعت ..من کجام دارم چیکار میکنم؟

قربونت ممنونم... امیدوارم😍 یادش بخیر... اونموقع ها که انقدر زخم رو دلم نبود... یک وقتهایی تقویمو ن ...

من الانم همینم.میرم تقویمو ورق میزنم.با خودم میگم ینی تو این سالا زندگی من چجوریه؟الانم داشتم تصور میکردم بهش که این پستو گذاشتم

راستی... من یک شغل تو رویاهام دارم... تو سال 1908 تو اون حرفه سرآمد شدم و کارم حسابی گرفته ....دارم با تمام وجود ازش لذت میبرم و به خودم میبالم..  چون رودست ندارم و هیچ وقتم نخواهم داشت 💪💪😍😍