2777
2789
عنوان

دلم بچه نمیخواد!

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 72 پست
مرسي حتما پيگيري ميكنم حتمااا 

👌

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر خوبی داری و اینکه داری میپرسی ولی نسخه دو انسان هیچوقت شبیه هم نیست 😊🌹💖♥️

درست میگی، مرسی از راهنماییت ❤🙏

فکرم خیلی درگیر این مسئله س، بچه هام همه نظراتشون جالب بود واسم

من چه گویم 

دوستان متاهل که الان بچه نمیخواهید و سن تون کمه از ۲۰ تا ۳۵ اینجورا حتما با دکترتون رو فریز کردن تخمک هاتون مشورت کنید 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
درست میگی، مرسی از راهنماییت ❤🙏 فکرم خیلی درگیر این مسئله س، بچه هام همه نظراتشون جالب بود واسم

خواهش میکنم عزیزم 

یه بچه بی سرپرست بیار بزرگ کن. هم بچه داری و تنها نمی‌مونی هم یه آدم دیگه نیاورده تو این دنیا هم سرن ...

بهترین راه حله،خیلی فکر میکنم به این موصوع

ولی مطرح کردنش قدرت میخواد که من هنوز ندارم 

من چه گویم 
فریز کردن تخمک چیه؟ نشنیدم تا حالا؟

یک سرچ در گوگل جواب سوال شماس😊ولی کلا دکتر زنان بهتر میتونه راهنمایی ات بکنه دوست عزیز 

به نظرت اگه آدم کلا بچه دار نشه پشیمون میشه؟

ممکنه پشیمون بشه

من 37 سالمه.قبلا بچه نمیخواستم.یه ساله تصمیم گرفتم ولی خوب زمانم کمه.پشیمونم چرا زودتر اقدام نکردم

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
الان حست چیه؟

ببین یه سری واقعیت ها رو باید پذیرفت

اول اینکه اگه من ایران میموندم شاید هیچ وقت بچه نمیاوردم

با احترام به همه از نظر من بچه رو اوردن تو شرایطی که ممکنه نیازهای اولیه اش رو‌( نه صرفا مالی) نداشته باشه ظلم به بچست.

پس یکی از علت هایی که چند سال پیش، با این که مجرد بودم هنوز از ایران خارج شدم همین بود

بعد بچه اوردن نهاین نهایتش از خودخواهی انسان میاد

ما انسان ها به خاطر خودمون بچه میاریم، غریزه ی زندگی خیلی قوی تر از همه چیزو و مارو شکست میده عموما

متخصصین میگن ادم عادی در شرایط عادی دوست داره ازدواج کنه، دوست داره بچه دار شه، پس اگه یکی از اینارو یا هر دوشو دوست نداری بهتره ریشه یابی کنی تا لااقل بهتر زندگی کنی حتی اگه نخوای ازدواج کنی و بچه دارشی

حتی من به به سرپریتی کرفتن بچه هم فکر میکردم که مشاوره ها علت هایی اوردن که قیدشو زدم

خلاصه با دید باز بچه اوردم

مطمین هستم بهترین و لذت بخش ترین قسمت زندگیم خواهد بود

تمام تلاشم رو میکنم که راه درست رو براش برم

اما قبول میکنم که هیچ کدوم از ما کامل نیستیم، ممکنه ناخداگاه اسیب هایی به بچه هامون بزنیم اما تلاش میکنم کمترینش باشه

الان از این که میخوام مادر شم خیلی خیلی خوشحالم

شرایط رو حتی بیشتر از توانم براش اماده کردم و میکنم

ممکنه پشیمون بشه من 37 سالمه.قبلا بچه نمیخواستم.یه ساله تصمیم گرفتم ولی خوب زمانم کمه.پشیمونم چرا ز ...

شاید الان که واقعا میخوای و امادگیشو داری مادر بهتری بشی

من چه گویم 

منم مثل تو ولی مجردم بخاطر همین احتمالش زیاده ازدواج نکنم

من بخاطر خودش و بخاطر خودم نمیخوام😃

البته که شک ندارم خدا بزرگه و همونطور که میلیارد ها ادم اومدنو رفتن بچه منم یکی ازاونا میتونه باشه اما دلم نمیاد اذیت شه با اینکه میدونم خدا به زودی همه ی اذیت و ازاری که بنده هاش دیدن یا آزار دادنو جبران میکنه براشون😍