2777
2789
عنوان

لباس سیاه بعد از فوت اقوام

133 بازدید | 17 پست

دوستان مادربزرگم فوت کرده و دیروز هفتمش بود امروز شوهرم لباسشو و ریششم زد منم هی میگم بهش ک زود بوده و ب احترام بابام باید نگه میداشتی لباس ولی قبول نمی کنه بنظرتون زود بوده ؟؟

اره زوده .ولی هوا گرمه رفتنی خونه بابات بده بپوشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

امیدوارم یروزی این رسمای مسخره فراموش شه بس کنین تروخدا اگه احترام گذاشتن به کثیفیه صدساله سیاه نمیخوام احترام بزارم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگ هفتمش تمام شده ما هفتم به بعد از عزا درمیاریم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
حالا چیکار کنم همیشه باید آدمو روانی کنه

هر موقع میرین خونه پدرت بده لباس مشکی بپوشه..واسه ریشش هم کاری نمیتونی بکنی

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔