2777
2789

واسه خواهرشوهرم روخونه ای کادو بردم اما مادرشوهر معتقده بااااااید پول میبردم و چرا کادو دادم شوهرم باهاش موافقه من جدای از مساله اصلی حرفم اینه چرا تو زندگیم و چیزی که بخودم مربوطه دخالت میکنه و تصمیمات زندگیمو به خودم محول نمیکنه نظر شما به عنوان یه خانم یه عروس یا یه مادرشوهر چیه عایا من اشتباه میکنم؟!

هدیه شمابه من یک صلوات برای پدر آسمونیم🖤

چون ميدونستن اون خواهر شوهر پول بيشتر نياز داره .

اگر كادو بي مورد داديد چون از اقوام درجه يك هستيد حق دارند، مگر اينكه تو كاراشونم شما درجه ٤ خانواده باشي و محل ندن بهت.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بگو راس میگی کاش پول برده بودم کلی هم گشتم اینو بخرم که یادگاری باشه حالا انشالله دفعه بعد.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چون ميدونستن اون خواهر شوهر پول بيشتر نياز داره . اگر كادو بي مورد داديد چون از اقوام درجه يك هستيد ...

تو کاراشون مهم میس اما من شوهرم از سربازی اومد خواهرشوهرم چش روشنی کادو داد منم فک کردم کادو بدم بهتره

هدیه شمابه من یک صلوات برای پدر آسمونیم🖤

وقتی طرف کادو میده نباید اینقدر پروو باشه طرف که بگه اینو چرا گرفتی چرا پولشو ندادی طلبکار که نیستن 

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...