سلام مهربونا ببخشید من هفته 12 هستم تا چند روز پیش پایین شکمم سفت بود و بزرگ شدنشو احساس میکردم اما الان سفت نیست بزرگ هم نمیشه .میترسم به نظرتون طبیعیه؟
دختر مهربون من بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات بشم اخه از هفته های اول تا همین چند وقت پیش یکم بزرگ شد
خب تو یه هفته هایی رشدش بیشتره یه هفته هایی کمتر مثلا ۸تا ۱۱ باز ۱۶ تا ۲۱ اینا رو من خیلی واضح متوجه بزرگ شدنش شدم اما بقیه ماها نه زیاد حس نمیکردم نگران نباش
هنوز صدای قلبشو نشنیدی؟؟؟؟؟؟؟ چه تحملی؟؟هشت هفته باید میرفتی سونوی قلب..بهداشت نه یه سونوی معتبر برو..دیر بری غربال کری دیگه فایده نداره ..تا 14هفتست..باورم نشد تو 12هفته هنوز نرفتی سونوی قلب
خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..