2777
2789
عنوان

مرد بالاشهری وزن پایین شهری 😒

1216 بازدید | 45 پست

زنو مردی پیوند زناشویی بستند وبه ظاهر بسیار خوشبخت بودند مرد به موفقیت رسید و باسلیقه تر شد...اما هوشیاری زن تکان نخورد وهمان جایی که بود ماند...هرگاه مرد به خرید میرفت به سراغ عالی ترین فروشگاهها میرفت واعتنایی به بهای آنها نمیکرد

هرگاه زن به خرید میرفت به سراغ مغازه های حراجی و قیمت نازل میرفت...دنیای فکری مرد بالا شهری ودنیای فکری زن پایین شهری بود عاقبت نیز چاره ای جز جدایی نبود...زن باید با جاهطلبیها وذوق وسلیقه ی شوهرش همگام وهم پرواز باشد ودر عالم ذهنی او زندگی کند...

چهاراثر#  

از فلورانس ...

بچه ها چقد قبول دارید این متنو؟ حالا زندگی من برعکس این زنو مرده انگار من بالاشهری و شوهرم طرز فکر پایین شهری داره ... اون بالا همگام شدن با همچین شوهری بنظرم راحته و آرزو هم هست در واقع اما همگام شدن من با شوهرم چی؟؟؟

كاري ب متن ندارم

ولي اينجوري اختلاف طبقاتي و فرهنگي اصلا درست نيست

يه مرد ك منطقه مثلا ١ زندگي ميكنه نبايد زن ضعيف بگيره

و برعكس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این درواقع گفته که بابد با شوهرت همراه بشی ب جزییاتش توجه نکن منم این کتابو خوندم! اما در واقع نمیتونم با همچین مردی زندگی کنم البته پیش میادا واقعا هم ناراحت میشم این مدلی رفتار کنه بام چنبارم ناراحت شدم‌چیزی نگفتم 

من دقیقا مث این متنم

ولی مشکلی هم نیس

شوهرم شعور داره و میفهمه من میخوام پیشرفت کنیم و پول جمع میکنم و به فکرشم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
كاري ب متن ندارم ولي اينجوري اختلاف طبقاتي و فرهنگي اصلا درست نيست يه مرد ك منطقه مثلا ١ زندگي ميك ...

اره دقیقا

چون بالاخره فرهنگا باهم فرق داره

تو همین تهران رفتارو اخلاقای دو تا منطقه بالاتر کاملا با پایینا فرق داره

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
این درواقع گفته که بابد با شوهرت همراه بشی ب جزییاتش توجه نکن منم این کتابو خوندم! اما در واقع نمیتو ...

شما که کتاب رو خوندین میشه بگید درمورد چیه منم میخوام بخونم این کتابو تعریفشو شنیدم

یه دختر اردیبهشتی

به نظرم غلطه وقتی آدم عشقش ودوست داشته باشه وعشقش تومرام انسانیت خوب باشه این چیزاواقعامسخره است که بخوادازهمسرش جدابشه پس تکلیف عشقی که طرف مقابل این همه سال واسه توهزینه کرده چی میشه اگه طبق این حرف بریم نبایدتوهیچ زندگی احساس امنیت کنیم وبخوایم به خاطرش فداکاری کنیم چون کسی ارزششونمیفهمه

انسانم آرزوست .....
اره دقیقا چون بالاخره فرهنگا باهم فرق داره تو همین تهران رفتارو اخلاقای دو تا منطقه بالاتر کاملا ب ...

دقيقا منظورم همينه 

خودم چندوقت پيش رفتم يه جايي كار داشتم حالا نميگم كدوم منطقه

كلا مدل صحبت كردنشون رفتارشون خيلي زشت بود برام 

محل زندگي توو فرهنگ و تربيت خيلي تاثير داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

كاري ب متن ندارم ولي اينجوري اختلاف طبقاتي و فرهنگي اصلا درست نيست يه مرد ك منطقه مثلا ١ زندگي ميك ...

ما وضع مالی خوبی داریم شکر خدا ، اما شوهرم خریدش بانوع خرید من فرق میکنه ... سوال برام پیش اومد که من پس چطور باید همگام بشم منظور از بالا شهری و پایین شهری طرز فکر بود نه ماهیت عزیزم

اخه تازه طبق این متن ایناهم سطح ازدواج کردن بعداازنظرطبقه اجتماعی پیشرفت کردن منتهاخانمه به حالت قبل مونده وهنوزدرتلاشه برای موفقیت همسرش ولی همسرش دیگه چون سری توسرادرآورده دیگه به خانم بهانمیده وکسرشانش میشه

انسانم آرزوست .....