2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهای رفلاکس چی داد گلم؟ رفلاکس کامل درمان شد؟

چند نوع دارو تست کرد تا با زانتاک و باکلوفن بهتر شد از شیر ک گدفتم دوسالگی کامل خوب شد البته الرژیش هنوز هست و رژیم رعایت میکنم اگه نکنم مجدد عود ریفلاکسو داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چند نوع دارو تست کرد تا با زانتاک و باکلوفن بهتر شد از شیر ک گدفتم دوسالگی کامل خوب شد البته الرژیش ...

خدایا کی از دست رفلاکس راحت میشیم؟پسرم۳سال و ۸ ماهش هست رفلاکسش بهتر شده اما کامل درمان نشده.خسته شدم بسکه باید مواظبش باشم.شبها وقتی می خوابه همش میترسم که بالا نیاره.

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
خدایا کی از دست رفلاکس راحت میشیم؟پسرم۳سال و ۸ ماهش هست رفلاکسش بهتر شده اما کامل درمان نشده.خسته شد ...

حتما الرژی داره به چیزی یه علتی داره پسر من ۲سال و دوماهشه باز خیلی بهتره بالا نمیاره

قد پسرت چنده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
والا زمستان ۱۹۴.۵ بود

۹۴یا۱۹۴😂😂😂

ببر دکتر اگه بالا میاره باید دارومصرف کنه

بنظر من که بچه ها شدن موش آزمایشگاهی دکتر مقدادی

وحشتناک دارو میده به نوزاد یکماهه دارویی رو میده که زیر دوسال ممنوعه یا داروهاییکه برای تشنج و غیره استفاده میشن 

امکان نداره کسی بچشو ببره پیشش یه چهارتا داروی خارجی گرون قیمت بیخودی نچپونه تو کیسش. داروخانه خاصی رو هم معرفی میکنه که قطعا تو سودش نقش داره. اونوقت مادره از چند روز بعدش تو اون شرایط روحی وابسته این دکتر میشه و اونم‌مرتب از این دارو به اون دارو انقدر عوض و بدل میکنه تا یکم نتیجه بگیره

شبیه رمالا و دعانویسها آدم رو پابند خودش میکنه

یه متخصص ساده کودک که به خودش اجازه میده تو کار فوق تخصص گوارش نوزادان دست ببره. 

همیششششششه هم تشخیصش اشتباه واولین داروهاش اشتباهن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۹۴یا۱۹۴😂😂😂 ببر دکتر اگه بالا میاره باید دارومصرف کنه

خیلی متخصص بردمش.خیلی دارو خورده.گفتن دیگه باید مدارا کرد چون وزن میگیره.

مثلا الان تا ۱ هفته به هیچی رفلاکس نمیکنه،ولی هفته ی آینده با همین برنامه تغذیه بالا میاره.مخصوصا توی خواب شب.

سلام رفلاکس بچه تون خوب شد؟ میشه تجربه تو بگی

بله. الان که 5 سال و 3 سالش هست خیییییلی کم شده. شاید ماهی 1 بار توی خواب اتفاق بیفته. دارو کمکی نکرد بهم دیگه. دکترش گفت بزار تا بزرگ بشه. خود به خود، خوب میشه. 

اما روزهای سختی رو گذروندم