2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

450 بازدید | 13 پست

دوستان تو دوران بارداری هستم

خانواده شوهرم هرچی بگی سرم اوردن اولش فکر کردم حساس شدم ولی واقعا دیگه شورشو درآوردن

شوهرمم قد سرسوزن حمایتم نمیکنه میگه به خاطر تو هیچ کدوم از خانوادمو ناراحت نمیکنم. خودت هرکاری میخوای بکن ب من مریوط نیس.

حالا همون خانواده ای ک برای شوهرم هیچچچچچچچچچچچچ ارزشی قائل نمیشن و آدم حسابش نمیکنن.

من چیکار کنم هی حرصم میدن میترسم بلایی سر بچم بیاد.

همشم میبینیمشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه همش کارای جدید و ...

ميشه

تو فكرات تغيير كنه و اولويتت بچه باشه ميشه

رفت و امدت كمتر كن

ب كاراشون عمقي فكر نكن و بحث و بررسي نكن و ب شوهرت منتقل نكن ك وضعت بدتر نشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

مثل شوهرنكبت منه اونم بخاطر خانوادش باعث شد من سقط كنم البته دور از جون شما

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

هر وقت دلت گرفت قرآن بخون

منم وقتی باردار بودم خیلی فکرم مشغول بود  و مشکلات خودم داشتم 

ولی همش قرآن میخوندم اصلا نمیزاشت فکر بد بیاد سراغم

الانم یه دختر بسیار زیبا فوق العاده آروم دارم

خب وقتی شوهرت میگه خودت هرکاری میخای بکن توهم جسارت داشته باش هرچخگفتن درجا جواب بده هرکاری کردن تلافی کن نذار مظلوم گیرت بیارن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
[QUOTE=94691508]مثل شوهرنكبت منه اون عزيزم چه قده ناراحت کننده ..خدا انشالله بهت ني ني سالم بده که ...

فداتشم مهربونم ديگه نميخوام بچه دار شم

شوهرم واسه من همسرى نكرد همدمى نكرد مسلما واسه بچمم پدرى نميكنه😞

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

عزیزم محل نده.منم دوران بارداریم بدترین دورانم بود

ازدست خونواده شوهرم.شوهرمم پشتمو خالی کرده بود سمت خونواده ش بود

تاچندماه ن من رفتم ن گذاشتم اونا بیان

بعد زایمانم درست شد همه چی

فقط پشت گوش بنداز

somi_knan