2777
2789
عنوان

چرا جدیدا به اگه میگید آگه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 38 پست
يعني زدي توي خال! خصوصا اون "ماكاراني" كه كهير ميزنم به شخصه... بابا كلمه خارجيه ديكته اش هم نشون مي ...

منم کهیر میزنم هر وقت بتونم تذکر میدم 😐 بعدشم اکثرا خورده میشم

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع از عربی وارد شده ،یعنی رجوع شود، ارجاع داده شود. کاملا در فارسی امروز نوشتاری  اصطلاح( را ...

بله كلا "راجع به" درست هست و خيليها مينويسن "راجبه"،  يا نميدونم "لدفا" از كجا مياد. يا اينكه به جاي تنوين بعضيها "ن" مينويسن كه برام عجيبه، توي كتابهاي درسي گفتن مثلا بنويسين "لطفن"؟

كلمات ترجيح و توجيه هم كه جاي خود داره!

گذاشتن و گزاردن، خيلي هست.

بله كلا "راجع به" درست هست و خيليها مينويسن "راجبه"،  يا نميدونم "لدفا" از كجا مياد.  ...

نه اخه راجب و راجع فرق داره با اینایی میگید 

اینا غلط املاییه تو کنکور ما هم سوال میاد ازش که کدوم درسته 

بعد مثلا کسی واقعا نمیدونه راجع درسته نه راجب 

ولی مثلا لطفن یا لدفا عمدا اینجوری مینویسن 

باز من با لدفا مشکلی ندارم 

کلا منظورم غلط املایی که سهوا باشه نیست منظورم عمدا 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
😂😂😂دیوانا

😂😂😂

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘