2777
2789
عنوان

اینکه برای دختری که حتی هنوز نشونشم نکردن دوبرابر من طلا خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 55 پست

منم اگه بودم بابت فرق گذاشتنشون ناراحت میشدم

اسمشم سیاست نیست

به شوهرمم میگفتم بره بگه حالاکه نه ب باره نه ب داره اونوقت واسه زن‌من چراهمچسن کارایی نکردین خوب طلای زنم سرمای منم هست دیگه پس دارین بین من وداداشمم فرق میذارین

خودمم اصلاهیچی نمیگفتم تازبونشون درازشه  ب من بگن حسود

نقطه ضعفم نشون نمیدادم

بخاطراون گوسفندازندگی شوهرموخودموخرتاب نمیکردم فقط شوهرمو کوک میکردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پول طلاهای منو شوهرم با پول کارگری داد.ولی برا اون با پول پدرشوهرم۶۰تومن خریدن.منم ادم حساب نکردن ای ...

به هیییییییییییییییییییییییییییییییییییچچچچچچچچچچچچچ عنوان از این کارشون نگذر بخدا من خیلی بی سرو زبون بودم تو عقد حالا هر حرفی دلشون خواست به میگن

یه صلوات برام میفرستین؟؟💖💖💖
بچهها من چکارکنم ک واسه جاریام سرویس سنگین گرفتن و ب من ک رسیده نازک گرفتن😔

کلا خوشبحالتون که پدر شوهر چیزی واستون گرفت

منکه یه هزاریم خرج نکرد همه با شوهرم.... با قرض .... جور میکرد..... الان به زن برادرم غبطه میخورم همه چی حاضر اماده واسش مهیاس.....از شانس سرویسشم مثل سرویس من شده من چن ماه پیش فروختم

به هیییییییییییییییییییییییییییییییییییچچچچچچچچچچچچچ عنوان از این کارشون نگذر بخدا من خیلی بی سرو زب ...

مثلا چیکار کنم؟خودم تصمیم گرفتم نه خونشون برم نه سوالی درباره عروسشون بپرسم.وقتیم خودظ چیزی گفت فقط بگم مبارکه و خودمو مشغول کنم و سرسنگین باشم

منم دقیقا هشت سال پیش همچین بلایی سرم اوردن مادرشوهرم بهم پاگشا دومترپارچه داد براجاریم گردنبند طلا زیرلفظی کوفتم ندادبهم براجاریم دستبند طلا اعتراض کردم به مادرشوهرم گفتم فرقمون چیه جفتمونم عروستونیم مگه من چه بدی کردم گفت دلم خواسته کردم شوهرمم رفت باهاشون دعوای مفصل کردهمه جا جارزدن رمانتیک حسوده وحرص طلاروداده من پیارسال کل طلاهامو براخریدخونه فروختم اصلا حرص طلا وحسادت نیست ادم دلش میشکنه توقع احترام داره خداشاهده هم خونوادم هم خودم ازجاریم سرترم همش توذهنم میگفتم مگه من چیکارکرده بودم که براخودم وخانوادم ارزش قایل نشدن!!!!  الانم جاریم خودشو براشون میکشه جالب اینجاست مادرشوهرم همش ازکارای جاریم پیشم تعریف میکنه ومنم طبق معمول تنهاجمله ای که میگم خداخیرش بده ودستش درد نکنه هست 

پول طلاهای منو شوهرم با پول کارگری داد.ولی برا اون با پول پدرشوهرم۶۰تومن خریدن.منم ادم حساب نکردن ای ...

برا چی برای خرید طلای اون شما رو ببرن؟!

انتخاب طلای اون به شما ارتباطی نداره

من كه عروس بزرگتر بودم به من حتي تو عروسي كه شوهرم خودش گرفت يه تيكه طلا ندادن

حالا براي برادرشوهرم يكي رو ميخواستن بگيرن پدرشوهرم به دختره گفته برو خريد كن فاكتور بيار همه اشو ميدم انبدر دوست داشتن اون عروسشون بشه ولي جور نشد و الكي كلي پول به باد دادن😂😂😂😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋