2777
2789

استارترمبارکت باشه انشاالله به سلامتی بغلش کنی

بی بیچکت چقدرخوشگل مثبت شده توروخدااز ته دلت دعا کن منم به زودی بی بی چکم مثبت بشه راستش دیروز پری شدم دلم شکسته شمابارداری خدادعات ومستجاب می کنه

اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم کم تحرکی داشت و اسپرمش ضعیف بود.تموم قرصاشو قط کرد رفتیم پیش یک دکتر سنتی.بهش تین فیل و کوَر و ...

,سلام تبریک 

خدا حفظش کنه براتون 

صحیح وسالم به دنیا بیاد 

التماس دعا

لطفا به کسی نخندید  
استارترمبارکت باشه انشاالله به سلامتی بغلش کنی بی بیچکت چقدرخوشگل مثبت شده توروخدااز ته دلت دعا کن ...

اگه لایق باشم حتما گلم ایشالله دامنت هر چ زودتر سبز بشه از انتظار هر روزه تا موقع پری راحت بشی

عزیزم مبشه جواب سوال منو بدی؟،

علائم بارداری داشتی یا نه؟؟

مثل درد حالت تهوو خونریزی لانه گزینی و ........

چه جوری متوجه شدی و رفتی تست زدی؟؟

من خواهرم خیلی وقته منتظره

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
عزیزم مبشه جواب سوال منو بدی؟، علائم بارداری داشتی یا نه؟؟ مثل درد حالت تهوو خونریزی لانه گزینی و ...

اره یک لک کوچیک داشتم یک هفته قبل موعد.دردای پریودی.کمر درد سمت راست و چپ  مخصوصا روز موعد خیلی زیاد بود.خم میشدم  یهو میگرفت.درد دور ناف ک تا پایین کشیده میشد که فقط چن ساعت بود.تشنگی زیاد.و اینکه سینه هام تازه بزرگ شده و سنگین یهو تیر میکشه تا اعماق ک جونم در میاد.ترشح اصلا ندارم.بین مقعد و واژن هم گاهی درد دارم.گر گرفتگی و داغی بدن ک از تخمک گذاری ب اینور بیشتر شده کمتر نشده .اشتهام کم شده چشمام گود شده و پوستم فوق العاده تیره  هم دستام هم صورتم

عزیزم مبشه جواب سوال منو بدی؟، علائم بارداری داشتی یا نه؟؟ مثل درد حالت تهوو خونریزی لانه گزینی و ...

تست نمیخاستم بزنم از درد دور ناف که انگار راه میرف بصورت خطی ک ب مامانم گفتم شاید اپاندیس باشع بعد اون قبل موعد زدم‌مثبت شد و امروز با تاخیر سه روزه

عزیزم چرا ناشتا نزدی

حخخ من ناشتام هنوز غصه نخور

دعا من تا چند دیقه دیگه بیام بگم مثبته

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
انشالله ک ب حق امام زمان بیای بگی حاملم

الهی قوووربونت شم ان شالله عشقم همچنین 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
انشالله ک ب حق امام زمان بیای بگی حاملم

بیا تاپیکم ماهور

تست نمیخاستم بزنم از درد دور ناف که انگار راه میرف بصورت خطی ک ب مامانم گفتم شاید اپاندیس باشع بعد ا ...

ممنون از پاسخ کاملت مرسی مهربون

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)