2777
2789
عنوان

خانم های خیانت دیده بیان لطفا

2978 بازدید | 78 پست

سلام بچها

خیلی حالم خرابه دیشب تا الان

من پام شکست تو پارک دکار گفت ی ماه تو گچه

چون اینجا غریب بودمو کسی نداشتم ازم مراقبت کنه و شوهرمم صب تا عصر سرکار بود مجبور شدم ۲۱ روز برم خونه مامانم.

دیروز تولد شوهرم بود براش ی تولد دو نفره خوب گرفتم همه چی خوب بود

تا دیشب ک داشت شام میخوردیم

یهو گوشیشو نگاه کردم دوتا گوشی داره

تو گوشی سادش نگاه کردم تا توی ۲۰ روزی ک من نبودم ۲۸۰۰ تا پیام فرستاده و نزدیک ۵۵۰۰ تا پیام دریافت کرده و جعبه ارسالو دریافتشم کلا خالی بود بجز پیامای ک من داده بودم.رفتم پیامای خودمو شمردم حدودا ۵۰۰ تا میشد

یعنی ۲۳۰۰ تاش من نبود

بهش گفتم ک ی سوال دارم ناراحت نشو گفت چی

گفتم من تو این مدت ک نبودم تو ایتقدر پیام دادی و ایقدرش من بودم بقیش کی بوده

جا خورد گفت از کجا میدونی

گفتم حاتما میدونم

خلاصه سرتون درد نیارم.بهم گفت تو مریضی شکاکی هر وقت من خوب میشم تو شک میکنی من پاکمو فلان رفت تو رختخواب ک بخابه

بهش گفتم ی حرف آخری میخام بهت بزنم تا چند روز دیگه پرینت پیامات میندازم جلوت اونوقت اگر من شکاکم هر تنبیهی قبول میکنم اگر تو خیانت کردی میرم

لینو ک گفتم از جاش پرید

بهم گفت اگر پرینت بگیری کشتمت

گفتم خرفمو بهت زدم

لامپا خاموش کردم

باورتون میشه ک گفت ی اشتباه کوچیک بودو تموم شد

دیشب بهش گفتم میخام جدا شم تا ساعت ۳ گریه میکرد گفت هر چی بگی گوش میدم حتی گوشی نداشته باشم

بهش گفتم گوشیت کنترل کنم چشمت ک پاک نیستو چ کنم

خلاصه گفتم باید بگی

بهم واضح نگفت ک چیشده ولی گفت ک دوست  زنی ک کارگرشون  هس بهش زنگو پیام داده و همو دیدن.میدونم رابطه داشتن

اما گفت ن

بچها چیکار کنم؟خیلی نابودم

دیگه ازش بدم میاد

اینقدر دیشب گریه کردو معذرت خاستو زد ب خودش برام مث ی غریبه بود سنگ شدم

قبلا ازش خیانت های کوچیک دیده بودم ولی بخشیدمش

ی هفته قهر بودمو بعد بخشیمدش

الان بهش گفتم تا ده روز دیگه جدا میشمو میرم و اون گفت هر کاری و حرفی بگی گوش میدم.

چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سری بخشیدیش فکر کرده اتفاقی نمیفته دوباره اینکاروه کرده اگه این سری ببخشی مطمین باش میدونه اگه باز خیانت کنه تو حایی نمیری و خیالتش راحته ...میدونم خیلی سخته ولی جدایی بهتره کسی بهت پایبند نیست بهت خیانت میکنه ارزشی نداره پاش بمونی گلم

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
زنیکه های خرااااب این همه پسر مجرررد با مرد متاهل چیکار داری اخه عفریته...  خون خونمو داره میخ ...

دیگه وقتی مردی خودش به فکر زن و زندگیش نیست از یه هرزه چه انتظاری میره آخه😥

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

چقدر این مردا بی جنبه شدن!

والا نمی دونم چی بهت بگم؟!

تصمیم سختی هست یا باید ببخشی ولی خب ممکنه باز هم تکرار کنه البته ممکن هم هست دیگه تکرار نکنه!کلا ریسکه!

یا باید جدا بشی!

ولی اگه بخشیدی لطفا تا ازش مطمئن نشدی بچه دار نشو

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
واقعارابطه داشته؟یا فقط چت؟

اگر میتونستم پرینت پیاماش بگیرم میفهمیدم

چیکار کنم بچها

اصلا باورم نمیشه

ما خیلی همو دوس داشتیم

با همه خانوادم پشت کردم تا بهش رسیدم

۴ سال طول داد اینم آخرش

ن بچه ندارم. بنظرت توی باغ همو دیدن دیگه تموم سده؟؟ از اونجا ک وقتی گفتم رابطه داشتی فقط گفت ن بخد ...

خودت شوهر خودتو بهتر میشناسی ولی بیشتر از این پیگیری نکن