2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 24 پست
 میشه اگه خیلی وابسته ب خودتون نباشه میشه حداقل هفته ای دو بار،هم یچه ارومتر میشه هم اعصاب شما

وابسته س به خودم و خودمم دلم نمیاد بچه های بزرگتر میزننش این چه میدونه مهد چیه کوچیکه هنوز

😂وای ببخشیدا ولی یه بدبخت تر از خودم پیدا شد،امیدوار شدم که تنها نیستم

آره منم فکر میکردم بچه هام خیلی شیطونن با این توصیف دوستان فهمیدم نه بابا چقدر آقا هستن و من خبر نداشتم😆😆😆

خدایا مواظب همسرعزیزم و دوتا گل پسرم باش.ممنونتم.💕💞💕از اواخر آذرماه رژیمم رو شروع کردم.اول ۸۷و۸۰۰ و الان که ۵ خرداد هست ۷۹کیلو هستم.هدف اول ۷۵💪هدف نهایی ۷۰💪.قد ۱۶۳.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی من اینه گوشیم دوس نداره برعکس همه ی بچه ها تو تخت خودش بذارمش یا صندلی یا هرچی منو نبینه دور ...

دختر من فقط عاشق تبلیغ پرش بعد تن تاک کفش بچگونه بعد یکمم حسنی

اون دوتا تبلیغ بذاره هرجا باشه خودشو میرسونه

علاوه براین موارد دختر من روغن خالی کرد رو سرش میگفت حموم حموم.بقیه اشم‌ خالی کرد رو مبل‌.هر چی داشت ...

وای اینا رو گفتی منم یادم اومد.دختر من اوایل از اب میترسید الان یه ماهه عاشق اب شده خدا نکنه ی جا شیر اب یا اب باشه میره میشینه تو اب یا شیر اب رو سرش باز میکنه شروع ب دست زدن میکنه

اگه من و باباش پیش هم دراز بکشیم با گریه میاد بین و من و باباش میشینه بعد میخنده ک ما رو جدا کرده

گوشی میدیم بهش عمدا میره رو سرامیک ها ک ما رو بترسونه بندازه زمین و یدفعه میندازه

کفش و دمپایی هم نمیپوشه

از همه اینا گذشته غذا هم نمیخوره من نمیدونم از کجا ماشالله اینقدر انرژی داره.بس ک لاغر و کوچیکه با کارایی ک میکنه زود چشم میخوره.همه میگن فلفل نبین چ ریزه ب این میگن

وابسته س به خودم و خودمم دلم نمیاد بچه های بزرگتر میزننش این چه میدونه مهد چیه کوچیکه هنوز

نه با رده سنی هستش،همسن های خودش هستن من خودم پسرمو هفته ای سه بار میزاشتم یک و نیم سالش بود،البته ب خاطر مشغله کاری بود،ولی هم نگهداریشونذخوب بود هم پسرم اجتماعی تر سده

وای اینا رو گفتی منم یادم اومد.دختر من اوایل از اب میترسید الان یه ماهه عاشق اب شده خدا نکنه ی جا شی ...

ای جون دلم.دختر منم همینطور نمی ذاره من دست باباشو‌ بگیرم‌ گاهی منو میزنه که چرا پیش باباش نشستم.باباش نمیتونه از سر کار اومدین منو بغل کن که اگر بغل کرد دخترش قهر میکنه. خلاصه دخترها بلای جون مادرشون‌ هستن

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
ای جون دلم.دختر منم همینطور نمی ذاره من دست باباشو‌ بگیرم‌ گاهی منو میزنه که چرا پیش باباش نشستم.باب ...

چه جالب پسر منم با پدرش اینطوریه😄نمیزاره از شعاع یه متریم ردم بشه با اینکه ده ماهشه

چه جالب پسر منم با پدرش اینطوریه😄نمیزاره از شعاع یه متریم ردم بشه با اینکه ده ماهشه

عزیزم  حالا بذار بزرگتر بشه بخاطر باباش کتکم‌ میزنتت‌.خیلی بلا هستن این باباها‌ نمیدونم چیکار میکنن که بچه ها انقدر دوسشون‌ دارن 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
عزیزم   حالا بذار بزرگتر بشه بخاطر باباش کتکم‌ میزنتت‌.خیلی بلا هستن این باباها‌ نمیدونم چیکار ...

نه عزیزم پسر من رو من حساسه

بدش میاد باباش نزدیکم بیاد

دختر با پدر مچه پسر با مادره