2777
2789
عنوان

غسل 🤡

339 بازدید | 15 پست

ـ🍂🍃🍂🍃

ـ🍃🍂🍃 ﷽

ـ🍂🍃

ـ🍃#بعد_از_غسل_فهمیدیم

❓مسئله 268: اگر پس از غسل بفهمیم جايى از بدن رو نشستیم، تكليفمون چيه؟

📚 آيات عظام امام، بهجت، صافى، فاضل و نورى:

🎒🎒🎒🎒🎒🔶 اگر از طرف چپ بدن باشه، شستن همون مقدار كافیه.

🔶 اگر از سمت راست باشه، بايد بعد از شستن اون مقدار جامونده، دوباره طرف چپ رو هم بشوریم.

🔶 اگر از سر و گردن باشه، بايد بعد از شستن مقدار جاافتاده، دوباره سمت راست و بعد سمت چپ بدن رو بشوریم.🎒🎒🎒🎒🎒

🔺توضيح ‏المسائل مراجع، م‏365; نورى، توضيح ‏المسائل، م 366.

📚 آيت‌الله تبريزى:

🔶 اگر از طرف چپ بدن باشه، شستن همون مقدار كافیه.

🔶 اگر از سمت راست باشه، احتياط مستحب اینه که بعد از شستن اون مقدار جامونده، دوباره طرف چپ رو هم بشوریم.

🔶 اگر از سر و گردن باشه، بايد بعد از شستن مقدار جاافتاده، دوباره سمت راست و بعد سمت چپ بدن رو بشوریم.

🔺توضيح ‏المسائل مراجع، م 365.

📚 آيات عظام خامنه‌اى، مكارم و وحيد:

🔶 اگر از سمت راست باشه، احتیاط واجب اینه که بعد از شستن اون مقدار جامونده، دوباره طرف چپ رو هم بشوریم.

🔶 اگر از سر و گردن باشه، بايد بعد از شستن مقدار جاافتاده، دوباره سمت راست و بعد سمت چپ بدن رو بشوریم.

🔺خامنه ‌اى، اجوبة، س 191؛ وحيد، توضيح ‏المسائل، م 370؛ مكارم، توضيح‏ المسائل مراجع، م 365.

📚 آيت‌الله سيستانى:

🔶 اگر از سمت راست باشه، احتياط مستحب اینه که بعد از شستن اون مقدار جامونده، دوباره طرف چپ رو هم بشوریم.

🔶اگر از سر و گردن باشه، بنابر احتياط واجب، بايد بعد از شستن مقدار جاافتاده، دوباره سمت راست و بعد سمت چپ بدن رو بشوریم.

🔺سيستانى، توضيح ‏المسائل مراجع، م 365.

⭕️ نکته 1: احتیاط مستحب یعنی واجب نیست; ولی برای مقلدین اون مرجع، مستحبه که این کار رو بکنن.

⭕️ نکته 2: احتیاط واجب یعنی تو این مسئله می‌شه به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودم عمل کنم که فتوای قطعی داره.

⬅️ احکام به زبان خیلی ساده

🍂

🍃🍂

🍂🍃🍂

🍃🍂🍃🍂

یه سوال بپرسم از خانمایی غسل میکنن؟ 

یعنی شما اکه تو روز سه بار هم رابطه داشته باشید هی غسل میکنید؟ یا اینکه میذارید نمازاتون همه رو یه جا اخر سر میخونید یه بار غسل میکنید؟ 

واقعا سختتون نیست هی غسل کنید مخصوصا اونا که موهای فر ریز و وز دارن 

من اصن بی ادب نیستم ولی اگه عقایدت با من فرق داره ریپلایم نکن چون بی ادب میشم برات    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال بپرسم از خانمایی غسل میکنن؟  یعنی شما اکه تو روز سه بار هم رابطه داشته باشید هی غسل می ...

من ک حمام میکنم ولی اصلا نیت نمیکنم یادم میره 

کلا به غسل جنابت اعتقادی ندارم چون اسرافه ابه و کی حوصله داره هررروز بره حمام 

اگر هرروز باشه من فقط پایین تنمو میشورم موهامو خیس نمیکنم

یه سوال بپرسم از خانمایی غسل میکنن؟  یعنی شما اکه تو روز سه بار هم رابطه داشته باشید هی غسل می ...

نماز وقت مخصوصی داره و نباید قضا بشه.ده بار هم غسل واجب بشه باید انجام بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اخه جرا همه جیو چپ و راست میکنن

بانوی بی نشان رو صدا کنم بزار

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اخه جرا همه جیو چپ و راست میکنن

چی شده؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

@بانوی_بی_نشان  

فک‌کنم شما سوال شرعی جواب میدید💖

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
@بانوی_بی_نشان     فک‌کنم شما سوال شرعی جواب میدید💖

😊

بله عزیزم.

من ک حمام میکنم ولی اصلا نیت نمیکنم یادم میره   کلا به غسل جنابت اعتقادی ندارم چون اسرافه ...

الان خواهران مومنه میان میکشنمون من فرارررررر 😂😂😂

من اصن بی ادب نیستم ولی اگه عقایدت با من فرق داره ریپلایم نکن چون بی ادب میشم برات    
😊 بله عزیزم.

قربونت ابجی دیدم براشون سوال شدا صداتون زدم. سوالشون بالای پستی که صداتون زدم

قربونت ابجی دیدم براشون سوال شدا صداتون زدم

آره عزیزدلم جوابمو دادن نوشتن هربار انجام بشه غسل واجبه

نماز وقت مخصوصی داره و نباید قضا بشه.ده بار هم غسل واجب بشه باید انجام بشه.

یک جایی شنیده بودم که میگن غسل جنابت اکه یک نفر تو روز چند بار رابطه داشته باشه و هی بخواد بره حموم واسش دشوار و میتونه همه ی غسل ها رو صبح یا شب انجام بده  و واسه بقیش تیمم بدل از غسل کافیه اومدم جواب بدم گفتم شما واردترید من جواب ندم شبه پیش بیاد... نظرتون راحب این چیه؟

یک جایی شنیده بودم که میگن غسل جنابت اکه یک نفر تو روز چند بار رابطه داشته باشه و هی بخواد بره ...

غسل جنابت برای انجام اعمال عبادی واجبه.وقتی میشه تیمم کرد که عذر موجهی وجود داشته باشه.مثلا وقت تنگ باشه و الان نماز قضا میشه،یا رسیدن آب به بدن ضرر داره.

غسل جنابت برای انجام اعمال عبادی واجبه.وقتی میشه تیمم کرد که عذر موجهی وجود داشته باشه.مثلا وقت تنگ ...

ممنون💖💖💖