2777
2789

کسی بوده هفته 22هنوزم وزن اضاف نکرده باشههه؟؟؟؟من هنوز اضاف نکردم.بااینکه میخورم ولی هیچی.

هم دکترم هم بهداشت کلی دعوام کردن

گفتن چرا وزن اضاف نکردی ؟😢😢

کیا با وجود کمبود وزن ولی بچه درشت دنیا اوردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه ششم بارداری بودم نه تنهااضافه نکرده بودم بلکه دوکیلوهم کم کرده بودم😐دکتربرام ازاون قرصاکه الان اسمشویادم نیس نوشت،بعدازاون که خوردم به طرزفجیعی وزنم رفت بالا،بطوری که ماه نهم وزنم شده بود۹۰کیلو😥وزن پسرمم ۳۴۰۰

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

بستنی،کله پاچه اینادبخور،هم مقوین هم وزن خودت و بچه میره بالا

من زیاد وزن اضافه کردم،بچمم درشت بود

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یعنی اصلا یادت نیس اسم قزصو؟؟؟مولتی ویتامین نبود؟؟؟

یادم اوند😃قرص لیدی میل بود

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤