2777
2789
عنوان

اتاق خوابم کوچیکه کلی وسایل دارم

1320 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها مستاجر بودم خونه خریدیم شصت متر یه خوابه که اتاق خواب نه متره منم کلی کمد ودراور ومد وتخت پسرمه موندم چطور همه رو جا بدم شوهرمم دانشجو اونم کلی کتاب داره اصلا کلافه ام چطور بچینم

تخت خودتون رو فعلا جمع کن وسایل بچه رو بذار با کمد و دراور اینا که وسایلتون رو بچینی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خیلی سختته و با یه بچه اذیت میشی تو خونه به این کوچیکی یه راهکار دیگم اینکه این خونه رو بدین اجاره و برین یه خونه بزرگتر که یه محله ارزون تر هست اجاره کنید. هرماهم اجاره اینو بگیرید بدین به اون. اینجوری هم پول اجاره خونه نمیدین هم خونتون بزرگتره و راحت ترین. تا ان شالله بعدها بتونید خونه رو عوض کنید...

اگر خیلی سختته و با یه بچه اذیت میشی تو خونه به این کوچیکی یه راهکار دیگم اینکه این خونه رو بدین اجا ...

همین خونه رو با کلی قرض وبدهی خریدیم عزیزم همسرم زیر بار نمیره میگه وسایل بچه رو بذار تو پذیرایی تخت وکمدش میگه من میگم نه پذیرایی بد میشه